«Η μητέρα του πατέρα Αντώνιου ζει σε “κοτέτσι” και κρυώνει»


«Δεν μπορούσε ο γιος της να της πάρει ένα διαμέρισμα να τη βάλει μέσα;» λέει φίλη της κ. Δέσποινας στη Χίο

Την ώρα που οι Αρχές κάνουν φύλλο και φτερό τους λογαριασμούς του πατρός Αντωνίου, της μητέρας του, της πρεσβυτέρας Σταματίας Γεωργαντή αλλά και άλλων συγγενών τους, δύο γυναίκες που γνωρίζουν την ηλικιωμένη γυναίκα που μένει στη Χίο, μιλούν για τις συνθήκες διαβίωσής της στο νησί.

Οι δυο γυναίκες που μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», με τις δηλώσεις τους να γίνονται ακριβώς έξω από το πατρικό του πατέρα Αντώνιου, δεν μπορούν όπως λένε να πιστέψουν τις καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου, αλλά και για τον ίδιο τον πάτερ. Μάλιστα, όπως λένε, η μητέρα του αυτό το διάστημα βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Η κυρά Δέσποινα είναι χάλια εδώ και πολλές μέρες. Είναι μια μεγάλη γυναίκα, να κατηγορούν το παιδί της για αυτά τα πράγματα; Δεν μπορεί να το πιστέψει», είπε μια από τις δύο γυναίκες και στη συνέχεια υποστήριξε ότι η κ. Δέσποινα μένει σε ένα άθλιο σπίτι, το οποίο πλημμυρίζει κάθε δορά που βρέχει:

«Ποια είναι η πλούσια ζωή που κάνανε; Έχει η μάνα του μερίδιο στην Κιβωτό. Τι θέλει εδώ η γυναίκα; Δεν μπορούσε ο γιος της να της πάρει ένα διαμέρισμα να τη βάλει μέσα, που ζει εδώ και κρυώνει; Μπαίνουν τα νερά μέσα… Τι θέλει εδώ η γυναίκα; Αυτό δεν είναι σπίτι, αυτό είναι κοτέτσι» είπε.