«Μόνο από θαύμα θα σωθεί το παιδί μου» – Συγκλονίζει η μητέρα του 5χρονου στον Κολωνό (βίντεο)


Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει το μόλις 5 ετών αγοράκι, μετά την φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα της οικογένειας στον Κολωνό.

«Μας είπαν οι γιατροί ότι μόνο ένα θαύμα μπορεί να τον συνεφέρει για να λειτουργήσει ο εγκέφαλος του. Δεν έχει εγκαύματα» ανέφερε η μητέρα απελπισμένη στην εκπομπή Tlive.

«Θα σωθεί μόνο με ένα θαύμα. Eίναι σε κρίσιμη κατάσταση, χάλια. Μόνο ένα θαύμα μπορεί να το συνεφέρει» είπε η θεία του και πρόσθεσε: «Δεν μας δίνουν ελπίδες, δεν λειτουργεί εγκεφαλικά, δεν λειτουργούν οι πνεύμονες. Δεν μας δίνουν ελπίδες μόνο ένα θαύμα… Προσευχηθείτε για το παιδί» ανέφερε η θεία.

«Ο αδερφός μου, μου είπε ότι είχε ξαπλώσει στην κρεβατοκάμαρα και άκουσε φωνές. Ο μικρός που είναι στο Παίδων για καλή του τύχη εγκλωβίστηκε στο μπαλκόνι. Μου είπε “αδερφή προσπάθησα να το σώσω ήρθε η πυροσβεστική και μας απεγκλώβισε”» σημείωσε η ίδια.

Από την πλευρά του, ο πατέρας των παιδιών που βρισκόταν στο σπίτι τη στιγμή της φωτιάς, ανέφερε: «Ήμουν κουρασμένος και κοιμόμουν… Δεν κατάλαβα τι συνέβη. Δεν ξέρω πώς ξέσπασε η φωτιά… Ίσως από το χριστουγεννιάτικο δέντρο… Δεν ξέρω…»

Ο πατέρας του 5χρονου παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο προκειμένου να δικαστεί.

Νωρίτερα είχε περάσει το κατώφλι του Εισαγγελέα και του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο από τον οποίο προέκυψε σοβαρή σωματική βλάβη.

Ο ίδιος υποστήριξε πως έπεσε να κοιμηθεί γιατί ήταν κουρασμένος και δεν κατάλαβε την φωτιά που ξέσπασε μέσα στο δωμάτιο στο οποίο έπαιζαν ο 5χρονος μαζί με το 7χρονο αδερφάκι του.