Αυτό είναι το διαμέρισμα AirBnb που εξέδιδε την 12χρονη ο Ηλίας Μίχος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πρόκειται για ένα 6όροφο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, με την είσοδο της πόρτας να ξεκλειδώνει με κωδικό.

οκ προκαλούν οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Η κάμερα της εκπομπής Live News στο MEGA βρέθηκε μέσα στο σπίτι, το οποίο αναγνώρισε το κορίτσι στην τελευταία κατάθεση που έδωσε στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων. Στο Αirbnb αυτό την πήγαινε ο Ηλίας Μίχος και την εξέδιδε, καθώς παιδεραστές είχαν κλείσει ραντεβού με αντίτιμο από 50 μέχρι και 100 ευρώ για να βιάσουν ένα κορίτσι της 6ης Δημοτικού.

Το σπίτι είναι ένα 6όροφο Airbnb στο κέντρο της Αθήνας, με την είσοδο της πόρτας να ξεκλειδώνει με κωδικό, ενώ ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος στη φριχτή υπόθεση κάθε φορά είχε το κατάλληλο κλειδί του διαμερίσματος που είχε κλείσει, για να βιώσει η 12χρονη το μαρτύριο, με εκείνον να την κακοποιεί πάντα πρώτος, όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος, και στη συνέχεια να την αφήνει στα χέρια «πελατών».

Οι 3 τελευταίοι όροφοι του κτιρίου, όπου βρίσκεται το εν λόγω Airbnb διαμέρισμα, νοικιάζονταν συνήθως σε ανυποψίαστες οικογένειες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στους 3 πρώτους που ήταν και οι φθηνότεροι, υπήρχαν από δύο διαμερίσματα στον κάθε όροφο, με την 12χρονη να θυμάται και να περιγράφει τα όσα ζούσε από τη στιγμή που έφτανε.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θήβα: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 31χρονου που βίαζε την 11χρονη κόρη του στη δομή φιλοξενίας – Φωτογραφίες