Aυτός είναι ο βιαστής με το λευκό βαν που έχει προκαλέσει τρόμο στη Λαυρεωτική

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Βιαστής με βαν: Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο επονομαζόμενος «βιαστής με το λευκό βαν», ο άνδρας που τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούσε στην περιοχή της Λαυρεωτικής και τρομοκρατούσε γονείς παιδιών.

Ο «βιαστής με το λευκό βαν» είχε καταδικαστεί το 2015 σε 26 χρόνια κάθειρξης γιατί είχε παρασύρει παιδιά στο αυτοκινήτο του αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους το 2021, ύστερα από έξι χρόνια στη φυλακή.

Σημειώνεται πως κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι τον είδαν έξω από κατάστημα της περιοχής, την ώρα που γινόταν πάρτι για το Γυμνάσιο.

Όπως μετέδωσε το Mega, πρόκειται για τον παιδεραστή με το λευκό βαν, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 26 χρόνια φυλάκιση και στα 6 χρόνια αποφυλακίστηκε. Ωστόσο, εδώ και ένα μήνα κυκλοφορεί ελεύθερος στο δήμο της Λαυρεωτικής, καθώς πλέον μένει και εργάζεται εκεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν πως συνεχώς όταν μιλάει κάνει λόγο για σεξουαλικές διαστροφές, ενώ πλησίασε και παιδιά λέγοντάς τους ότι θέλει να είναι ντυμένος Δρακουμέλ και τα παιδιά στρουμφάκια