Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 27χρονης Μαριάνθης που άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο


Το κορίτσι παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ. πριν περάσει τον δρόμο – Πήγαινε να δει το ανιψάκι της στην παρέλαση

Θρήνο έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένα νέο κορίτσι 27 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ. στην περιοχή της Θέρμης, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα της, νηπιαγωγού, δεν μπορεί να πιστέψει πώς έχασε τον άγγελό της μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. 

«Την φώναζε η άλλη κοπέλα ‘σήκω Μαριάνθη, σήκω Μαριάνθη’, αλλά η Μαριάνθη πώς να σηκωθεί… Είχε τελειώσει. Ήταν το λεωφορείο μπροστά, έριξε το κεφάλι της να δει αν έρχεται αυτοκίνητο και αυτός δεν την είδε, την χτύπησε, έτρεχε πολύ» ανέφερε μιλώντας στο Live News.

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας, φαίνεται το λεωφορείο στο οποίο επέβαινε η 27χρονη μαζί με την αδερφή της. Στη στάση, η Μαριάνθη κατέβηκε από το λεωφορείο και προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο. Την ώρα που προχώρησε μπροστά προκειμένου να έχει ορατότητα, ένα αυτοκίνητο την παρέσυρε και την χτύπησε.

«Σταμάτησε, αλλά λόγω της υπερβολικής ταχύτητας που είχε σταμάτησε μετά από 50 μέτρα όταν το όριο είναι 50 χλμ. σε κατοικημένη και λίγο πριν το ατύχημα 30χλμ λόγω έργων» δήλωσε ο αδερφός του αδικοχαμένου κοριτσιού που πήγαινε να δει τον ανιψιό της να κάνει παρέλαση.

«Ήταν μια μέρα χαράς, θα πήγαινε να δει το ανιψάκι μου, τον γιο του αδελφού μου, που θα έκανε παρέλαση. Δεν πρόλαβε η καημένη» πρόσθεσε ο αδερφός της και έκανε έκκληση να γίνει διάβαση στο σημείο που σκοτώθηκε η αδερφή του: «Σε αυτόν τον δρόμο ξέρω ότι έχουν φύγει πάνω από 10 άνθρωποι, με στάση απέναντι δεν υπάρχει πεζοδρόμιο και διάβαση, είναι τραγικό».