Παλαιό Φάληρο: Εφιάλτης για 34χρονη – Καταγγέλλει το βιασμό της ενώ περίμενε σε στάση λεωφορείου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια σοκαριστική καταγγελία έρχεται στο φως. Έγινε από 34χρονη γυναίκα, η οποία, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής (23.10.2022), κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από άγνωστο ενώ περίμενε σε στάση λεωφορείου, στο Παλαιό Φάληρο, για να πάει στη δουλειά της!

Η 34χρονη γυναίκα περίμενε σε στάση λεωφορείου στο Παλαιό Φάληρο όταν την πλησίασε ο άνδρας και με την απειλή μαχαιριού την ανάγκασε να τον ακολουθήσει σε κοντινό πάρκο. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΑΝΤ1 και το vradini.gr, ο δράστης της έβγαλε τα ρούχα και τη βίασε.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της 34χρονης, ο δράστης όταν ολοκλήρωσε την πράξη του, τη ρώτησε ειρωνικά «θέλεις να γίνεις το κορίτσι μου;».

Η νεαρή γυναίκα κατατρομαγμένη, ντύθηκε και επέστρεψε στη στάση του λεωφορείου, όπου βρισκόταν ένας νεαρός αλλά ντράπηκε να του ζητήσει βοήθεια, όπως είπε στους αστυνομικούς.

Ο εφιάλτης της δεν είχε τελειώσει εκεί. Ο βιαστής την ακολούθησε στη στάση και είχε το θράσος να της ζητήσει το τηλέφωνό της. Όταν εκείνη αρνήθηκε, την απείλησε ότι θα τη σκοτώνει αν έλεγε κάτι στην αστυνομία και έφυγε τρέχοντας.

Όταν η γυναίκα είδε πως είχε απομακρυνθεί αρκετά, τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και κατήγγειλε τον βιασμό. Άμεσα βρέθηκε στο τμήμα ασφάλειας Παλαιού Φαλήρου και κατέθεσε μήνυση, ενώ περιέγραψε και τον βιαστή της, ο οποίος, όπως είπε, ήταν λευκός, μιλούσε καλά Ελληνικά, ήταν κοντοκουρεμένος, εύσωμος, με ύψος περίπου 1,70μ..

Οι αστυνομικοί της έδειξαν φωτογραφίες υπόπτων αλλά το θύμα δεν αναγνώρισε τον βιαστή της.

newsit.gr