ΣΟΚ! Νεκρός γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Να είσαι με την παρέα σου λίγες ώρες πρίν σε πάρει ο Θεός και να διασκεδάζεις, να πίνεις να χαίρεσαι την ζωή και ξαφνικά την επόμενη μέρα να μην ξυπνάς. Αυτό δείχνει για μια ακόμη φορά πόσο μάταιη είναι η ζωή όλων μας.

Πόσο σημαντικές είναι οι στιγμές μας. Με φίλους και ανθρώπους που αγαπάμε. Ο λαός λέει ότι ο Θεός όταν αποφασίζει να πάρει έναν άνθρωπο στον ύπνο του, το κάνει γιατί τον προορίζει για άγγελο. Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι πως χθες στον Ιερό Ναού του Αγίου Τίτου στις 15.00 αποχαιρέτησαν φίλοι και συγγνείς έναν υπέροχο άνθρωπο και έναν εκ των κορυφαίων Κρητών επιχειρηματιών.

Ο επιχειρηματίας Γιάννης Βλαχάκης «έφυγε» σε ηλικία 69 ετών. Ο θάνατος του Γιάννη ήταν αιφνίδιος. Ο ίδιος είχε αφιερώσει την ζωή του στα ακίνητα-real estate- και στα ξενοδοχεία με πλούσια επιχειρηματική δράση και στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος το απόγευμα της προηγούμενη μέρας βρισκόταν στην Νότια Κρήτη, και πιο συγκεκριμένα στην Αγία Πελαγία και απολάμβανε μεζέδες και καλή παρέα. Το βράδυ επέστρεψε στο σπίτι του, έπεσε για ύπνο και δεν ξύπνησε… ποτέ.

Καλό παράδεισο… και κουράγιο στους οικείους του.

Πηγή: nassosblog