«Σκ@σε μωρή και δούλευε»: Οι βρισιές του Μίχου στην 12χρονη – Νέες αποκαλύψεις (βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Νέες μαρτυρίες έρχονται στο φως για τον 53χρονου σχετικά με τη συμπεριφορά του προς την ανήλικη, μέσα στο μαγαζί που διατηρούσε.

Στις φυλακές Γρεβενών κρατείται ο κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος, μετά τις αποκαλύψεις για τον βιασμό και την εκπόρνευση της 12χρονης από τον Κολωνό.

Την ίδια ώρα, νέες μαρτυρίες έρχονται στο φως για το προφίλ του 53χρονου, σχετικά με τη συμπεριφορά του προς την ανήλικη, μέσα στο μαγαζί που διατηρούσε. Συγκεκριμένα, ένας γείτονας τους θυμάται χαρακτηριστικά πως ο Μίχος είχε βρίσει έντονα την 12χρονη την ώρα της δουλειάς.

“Σκάσε μωρή π@@@α και δούλευε…”

Όπως είπε ο γείτονας του 53χρονου, στην εκπομπή του MEGA, “Χαμογέλα και Πάλι!”, το κορίτσι δούλευε στο μαγαζί ως υπάλληλος και τακτοποιούσε τα ράφια.

“Μια φορά μίλαγε μαζί μου και αυτός εκνευρίστηκε που δεν γινόταν η δουλειά και της είπε “σκάσε μωρή π@@@α και δούλευε”. Εκείνη δεν αντέδρασε και συνέχισε να φτιάχνει τα ράφια”, είπε ο άνδρας χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος αποκαλύπτει, ότι μια άλλη φορά, τους είχε δει να μπαίνουν μαζί στο αυτοκίνητο του 53χρονου, ενώ είχε δει και τη μητέρα της 12χρονης στο μαγαζί να μιλάει με τον κατηγορούμενο.”Μία φορά που καθόμουν έξω από το μαγαζί τους είδα να μπαίνουν μαζί μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν φορτωμένο με πράγματα για παράδοση” αναφέρει.

”Φαινόταν παιδί 12 χρονών”

Αποκαλύπτει την ίδια ώρα πως ο 53χρονος συνήθιζε να κάθεται και να παίζει με παιδιά και με τα αδέρφια της 12χρονης. Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για την ηλικία του ανηλίκου, ο γείτονας δηλώνει πως φαινόταν για παιδί 11 με 12 χρονών.