Ευχάριστα νέα: Κέρδισε τη μάχη η 7χρονη που είχε πνιγεί από ψαροκόκκαλο – Συγκινούν οι γονείς της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ρίγη συγκίνησης προκαλεί η μητέρα της 7χρονης Μελίνας στο Ηράκλειο που κινδύψε από ψαροκόκκαλο που στάθηκε στον λαιμό της.

Ο γολγοθάς της 7χρονης με το ψαροκόκκαλο

Συγκεκριμένα, ο εφιάλτης της οικογένειας ξεκίνησε προχθές το μεσημέρι την ώρα του μεσημεριανού φαγητού όταν η 7χρονη κατάπιε ένα ψαροκόκκαλο που στάθηκε στο λαιμό της. Οι γονείς της Μελίνας τηλεφώνησαν στο ΕΚΑΒ, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους και ξεκίνησαν έναν αγώνα δρόμου για να φθάσουν στο ΠΑΓΝΗ. Όμως, έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους όταν είδαν τις ουρές χιλιομέτρων.

Απεγνωσμένη η μητέρα κάλεσε το 100 ζητώντας βοήθεια για να σωθεί το παιδί της. Λίγο αργότερα, μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ ήταν δίπλα τους και άρχισαν μια τιτάνια προσπάθεια να ανοίξουν το δρόμο και το παιδάκι να φτάσει εγκαίρως στα χέρια των γιατρών.

Μετά την περιπέτεια με το ψαροκόκκαλο, το κοριτσάκι χαίρει άκρας υγείας με τη μητέρα της στον τηλεοπτικό φακό της ΚΡΗΤΗ-ΤV να εκφράζει την συγκίνησή της.

Όσα είπε η μητέρα της 7χρονης για τους αστυνομικούς και η απάντησή τους

Συναισθηματικά φορτισμένη εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό φακό της ΚΡΗΤΗ-ΤV η μητέρα της 7χρονης Μελίνας, η οποία κινδύνεψε από ασφυξία.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Ομάδας Δίας γιατί κινήθηκαν σαν να είναι το παιδί τους. Με κοίταξαν στα μάτια και ήταν σαν να μου είπαν μη φοβάσαι. Είμαστε εμείς εδώ. Έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να φθάσει το παιδί το γρηγορότερο δυνατό στο νοσοκομείο και ήρθαν μέχρι μέσα για να διαβεβαιώσουν οι ίδιοι πως το παιδί μου βρίσκεται σε καλά χέρια. Έφυγαν αθόρυβα. Θέλω να ευχαριστήσω και τους τρεις μέσα από την καρδιά μου» είπε η μητέρα της 7χρονης που στάθηκε ψαροκόκκαλο στον λαιμό της.

Το μέλος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του ν. Ηρακλείου, Γιώργος Πικράκης, υποστήριξε: «Ένα ευχαριστώ για εμάς αρκεί. Δεν είναι πρώτη φορά που συνάδελφοί μας μεταφέρουν κάποιον ασθενή ή έγκυο στο νοσοκομείο. Γι΄ αυτό είμαστε εδώ. Και γι΄αυτό δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Στο τέλος της ιστορίας αυτής, η μικρή Μελίνα ανέφερε, σύμφωνα με τη μητέρα της: «Όταν γλύτωσε από αυτήν την περιπέτεια, με αγκάλιασε και μου είπε γι΄ αυτόν το λόγο θέλω να γίνω αστυνομικός: για να βοηθάω τους ανθρώπους».

br