Κολωνός: Εκτός φυλακής ο 36χρονος υπάλληλος του Νοσοκομείου Μεταξά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Είσαι μικρούλα, άντε γεια»: Γιατί δεν προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 36χρονος κατηγορούμενος για τα Σεπόλια

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στην 33η ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται την υπόθεση στα Σεπόλια με θύμα βιασμού και μαστροπείας τη 12χρονη μαθήτρια, δυο από τους τρεις που συνελήφθησαν με εντάλματα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο – Εκτός φυλακής βρίσκεται ο 36χρονος πρώην διοικητικός υπάλληλος του Μεταξά που απολογήθηκε την ίδια ημέρα με τον 33χρονο και τον 34χρονο

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στην 33η ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται την υπόθεση στα Σεπόλια με θύμα βιασμού και μαστροπείας τη 12χρονη μαθήτρια, δυο από τους τρεις που συνελήφθησαν με εντάλματα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Εκτός φυλακής βρίσκεται ο 36χρονος πρώην διοικητικός υπάλληλος του Μεταξά που απολογήθηκε την ίδια ημέρα με τον 33χρονο και τον 34χρονο που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

Σύμφωνα με το STAR, ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος δεν οδηγήθηκε στη φυλακή αφού παρουσίασε διάλογο μεταξύ του ιδίου και του προφίλ που χειριζόταν ο Ηλίας Μίχος και έστελνε φωτογραφίες της 12χρονης. Από τα στοιχεία αποδεικνύεται πως υπήρξε επικοινωνία και στον 36χρονο εστάλη μία φωτογραφία του 12χρονου. Τότε ο 36χρονος ρώτησε την ηλικία για να απαντήσει ο Μίχος πως αναμένεται να κλείσει τα 17 και να μπει στα 18. Ο 36χρονος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να της απάντησε «είσαι μικρούλα, άντε γεια». Ο συγκεκριμένος διάλογος έπαιξε κομβικό ρόλο στο να μη καταλήξει ο 36χρονος στη φυλακή μετά την απολογία του. Η ανακρίτρια ζήτησε ο κατηγορούμενος να μην προφυλακιστεί και ο εισαγγελέας διαφώνησε. Η απόφαση για το αν θα οδηγηθεί στις φυλακές θα παρθεί μέσα στις επόμενες ημέρες από το Δικαστικό Συμβούλιο.

To μήνυμα του 36χρονου σε 10χρονη

Ο 36χρονος αρνείται βίασε την 12χρονη και έχει υποστηρίξει πως δεν έχει δώσει χρήματα στο παιδί. Την ίδια στιγμή, η εκπομπή T-Live είχε αποκαλύψει πως ο 36χρονος φέρεται να είχε εντοπίσει το προφίλ 10χρονου κοριτσιού και του είχε στείλει μήνυμα. «Καλησπέρα, είσαι πανέμορφη! Πώς μπορεί κανείς να σε γνωρίσει;» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο 36χρονος στο 10χρονο παιδί, προσπαθώντας να αναπτύξει διάλογο και γνωριμία μαζί του. Φυσικά, το ερώτημα που εύλογα προκύπτει είναι τι είδους γνωριμία θα μπορούσε να κάνει ένας άνδρας στην ηλικία του κατηγορούμενου με ένα παιδί πέμπτης Δημοτικού, όπως ήταν το παιδί στις 22 Φεβρουαρίου του 2022, όταν και εστάλη το μήνυμα στα social media. Δεν έχει γίνει γνωστό εάν υπήρξε κάποιου είδους επικοινωνία με το παιδί, όμως, το σίγουρο είναι ότι ο 36χρονος συνέχισε να ψάχνει για παιδιά στο διαδίκτυο κάτι που αποδείχτηκε από τις επικοινωνίες του με την 12χρονη στα Σεπόλια μέσα στο καλοκαίρι που πέρασε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σεπόλια: Το προφίλ της μητέρας της 12χρονης στο Facebook