Ανήλικος μαχαίρωσε τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων στην αυλή του σχολείου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μία ομάδα από ανήλικους στο Ίλιον έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος σε σχολείο της περιοχής. Μέλος της ομάδας έφθασε μάλιστα έφτασε στο σημείο να μαχαιρώσει τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Δημήτρη Ψαροκωστόπουλο.

Το περιστατικό, όπως είπε ο ίδιος μιλώντας στο OPEN, σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα μέσα στην αυλή του σχολείου στο Ίλιον και αφού είχε γίνει σύσταση στα ανήλικα παιδιά καθώς είχαν ανέβει στην ταράτσα του κτιρίου και πέταγαν κροτίδες. Μου έκανε τρεις χαρακιές» είπε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Ψαροκωστόπουλος, σημειώνοντας ότι ομάδες της ΔΙΑΣ έφτασαν άμεσα στο σημείο αλλά τα παιδιά είχαν εξαφανιστεί.

«Ήταν εξωσχολικοί, εδώ είναι δημοτικό είχαμε δραστηριότητες το Σάββατο, τους είπα να φύγουν, ήρθε ένας στο σκοτάδι, μου είπε “τι θες ρε;” και με τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο. Ήταν γύρω στα 15-16 χρονών. Μου έκανε τρεις χαρακιές» είπε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημήτρης Ψαροκωστόπουλος, μιλώντας στο OPEN.

«Δυστυχώς εδώ στην περιοχή υπάρχουν αρκετά τέτοια. Πειράζουν τα παιδιά, τους κλέβουν τα κινητά, τους παίρνουν πορτοφόλια. Επιτίθενται και σε γυναίκες. Η Αστυνομία κάνει περιπολίες, όταν τη βλέπουν εξαφανίζονται. Περιμένουμε από το δήμο να δούμε τι θα κάνει» πρόσθεσε.

newsit.gr