«Είναι παιδάκι!»: Άγριος καβγάς στον αέρα ανάμεσα σε Ευαγγελάτο και τη δικηγόρο του 34χρονου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μεγάλη ένταση επικράτησε στον αέρα της εκπομπής Live News ανάμεσα στον παρουσιαστή, Νίκο Ευαγγελάτο και τη δικηγόρο του 34χρονου, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της δικηγόρου, η οποία εξερχόμενη από τα δικαστήρια σήμερα σχολίασε την εξωτερική εμφάνιση του παιδιού, υποστηρίζοντας πως ο πελάτης της δεν κατάλαβε την πραγματική του ηλικία.

«Μη γνωρίζοντας ότι η κοπέλα είναι 12, διότι δεν ξέρω αν είδατε φωτογραφίες είναι πάρα πολύ ψηλή και εύσωμη και φαίνεται 18 με 20 ετών, βγήκε ένα βράδυ μαζί της» ανέφερε χαρακτηριστικά η δικηγόρος Παναγιώτα Παντελεάκη μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα.

«Έχετε δει φωτογραφίες; Είναι πάρα πολύ ψηλή, είναι εύσωμη, πλασαριζόταν στο site σαν 17χρονη. Οταν την είδε, θεώρησε ότι είναι 18 με 20 ετών. Κατηγορείται ο άνθρωπος ότι εν γνώσει του προέβη σε ασελγή πράξη» συνέχισε.

Μιλώντας στην συνέχεια στην εκπομπή του κλήθηκε του Mega «Live News» και στον Νίκο Ευαγγελάτο, δήλωσε: «Το παιδί το έντυσαν, το στόλισαν και κατά τον πελάτη μου και τις φωτογραφίες που έχουμε δει, το παιδί φαίνεται για μεγαλύτερη ηλικία (…). Έχω εξηγήσει δέκα φορές σε όσους ήταν μαζεμένοι από έξω ότι είδαμε και φωτογραφίες της 12χρονης».

br