Αυτό είναι το προφίλ της μητέρας της 12χρονης: Από την Τήνο με 8 παιδιά τα 3 με Πακιστανό

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό είναι η ίδια της η μητέρα, η οποία κατηγορείται για μαστροπεία.

Η 37χρονη καλείται να εξηγήσει ποιος ήταν ο ρόλος της στην υπόθεση, την ώρα που τα έξι ανήλικα παιδιά της με εισαγγελική παραγγελία βρίσκονται στο νοσοκομείο Παίδων και εξετάζονται από ειδικούς.

Καλείται να εξηγήσει τι ρόλο έπαιξε στη ζωή της κόρης της και αν είναι αθώα, όπως δηλώνει, γιατί δεν είχε γρήγορα αντανακλαστικά να καταλάβει τι γινόταν μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ 8 ΠΑΙΔΙΩΝ

Η γυναίκα στα 37 της χρόνια έχει ήδη οκτώ παιδιά.  Τα πέντε μεγαλύτερα παιδιά τα είχε αποκτήσει με τον πρώτο της σύντροφο, ο οποίος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών. Τα τρία μικρότερα τα είχε αποκτήσει με τον δεύτερο σύντροφό της, πακιστανικής καταγωγής.

Η γυναίκα δούλευε ως καθαρίστρια στο κατάστημα του Ηλία Μίχου και στη συνέχεια έφερνε περιστασιακά στο μαγάζι τη 12χρονη κόρη της για θελήματα και δουλειές.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ 37ΧΡΟΝΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΣΤΟ SOCIAL MEDIA

Η φωτογραφία του προφίλ της στον λογαριασμό της στο Facebook δείχνει μια όμορφη, νέα γυναίκα, με λεπτά χαρακτηριστικά.

Μέσα από το προφίλ της εκδήλωνε δημόσια την αγάπη της και την περηφάνεια για τα παιδιά της. Τα εκθείαζε για τις επιδόσεις τους στα αθλήματα και τη μουσική. 

Όμως είναι άξιο απορίας πώς μια νέα μάνα 37 ετών, εξοικειωμένη με τα social media,  δεν αντιλήφθηκε και δεν πήρε θέση, όταν η 12χρονη κόρη της ανέβαζε στο TikTok κουτιά με πανάκριβα κινητά και πολλά χρήματα σκορπίσμενα στο πάτωμα, εικόνες που δε συνάδουν με την ηλικία της.

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΠΑΙΔΩΝ» ΤΑ ΕΞΙ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ

Τα ανήλικα παιδιά, με προφορική εισαγγελική εντολή, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παίδων», συνοδεία της μεγαλύτερης αδελφής τους που ειναι 19 ετών.  Πρόκειται για έξι παιδιά, τρία αγόρια και τρία κοριτσια. Οι ηλικιες τους ειναι 16 , 15, 12, 10, 8 και 7 ετών. Η αρχική εκτίμηση της εικόνας τους δείχνει καλή, ωστώσο θα υποβληθούν σε πλήρη παιδιατρικό και παιδοψυχιατρικό έλεγχο.

«ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ»

Γείτονας του 53χρονου μίλησε στο Mega και αποκάλυψε ότι τα παιδιά της οικογένειας ήταν παρατημένα.  «Εμείς δεν είχαμε καταλάβει ότι εκδίδει το παιδάκι, αλλά γενικώς αυτή η οικογένεια δεν ήταν οικογένεια. Δεν είχανε καλή εικόνα στην περιοχή εδώ πέρα, αλλά κανείς δεν ασχολιόταν κιόλας για να μιλήσει», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε ότι τα παιδιά ήταν «παρατημένα στον αυτόματο».

«Τα παιδιά τα βλέπανε συνέχεια στην πλατεία παρατημένα στον αυτόματο, να το πούμε έτσι.», είπε ο γείτονας

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Από την Τήνο κατάγεται η μητέρα της – Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από την σύλληψή της

Σοκαρισμένοι από την περίεργη τροπή που παίρνει η υπόθεση της ανήλικης που έπεσε θύμα πολλαπλών βιασμών στον Κολωνό είναι η τοπική κοινωνία της Τήνου.Οι πιθανότητες να εμπλέκεται και η μητέρα του άτυχου κοριτσιού στην υπόθεση, έχουν σοκάρει το νησί αφού η 37χρονη κατάγεται από την Τήνο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Cyclades24.gr, η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, έχει καταγωγή από τις Κυκλάδες όπου και έζησε για αρκετά χρόνια μέχρι που έκανε οικογένεια.

Στο νησί της Τήνου, οι κάτοικοι δηλώνουν συγκλονισμένοι από το αποτρόπαιο περιστατικό, που σχετίζεται και με συντοπίτη τους. Όλοι μιλούν για τα μια οικογένεια της βιοπάλης, ήσυχη, χωρίς ποτέ να έχουν προκαλέσει τόσο εκείνη όσο ζούσε στο νησί, όσο και η μητέρα της 37χρονης, η οποία συνεχίζει να διαμένει και να εργάζεται στο νησί της Τήνου σε γνωστό μοναστήρι.

Οι πληροφορίες από την Τήνο, λένε ότι η μητέρα της 12χρονης ήταν ορφανή από πατέρα οποίος επίσης ήταν από τις Κυκλάδες και συγκεκριμένα από τη Νάξο, δεν είχαν ποτέ την οικονομική ευχέρεια, ενώ τόσο η τοπική κοινωνία όσο και η εκκλησία τους βοηθούσε.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα του κοριτσιού από τον Κολωνό πήγε χθες (13.10.2022) στα δικαστήρια και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, και έως τότε κρατείται στο τμήμα Ανηλίκων στον τρίτο όροφο.

br