Ασύλληπτη τραγωδία: 36χρονος μπαμπάς 2 παιδιών έκοψε κατά λάθος το κεφάλι του με αλυσοπρίονο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με τραγικό τρόπο έχασε την ζωή του ένας 35χρονος άνδρας μπαμπάς 2 παιδιών ο οποίος βρέθηκε νεκρός, με κομμένο λαιμό από αλυσοπρίονο.

36ΧΡΟΝΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΚΟΨΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΜΕ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 11 το πρωί όταν ο άτυχος άνδρας βρισκόταν με την σύζυγό του και ένα ακόμα άτομο σε χωράφι στην περιοχή Κατσιβελιανά στο Σέλινο των Χανίων.

Ο 35χρονος με τη χρήση αλυσοπρίονου επιχείρησε να κόψει ξύλα ωστόσο – άγνωστο πώς – του ξέφυγε από τα χέρια με αποτέλεσμα να κοπεί ο λαιμός του.

ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ

Ο άνδρας από την Αλβανία που ήταν πατέρας δύο παιδιών έκανε αγροτικές εργασίες όταν κάποια στιγμή, ανέβηκε σε σκάλα για να κόψει τα κλαδιά μιας ελιάς. Εκείνη τη στιγμή έγινε το κακό. Ο άνθρωπος γλίστρησε από τη σκάλα και πέφτοντας, το αλισοπρίονο που κρατούσε, του έκοψε μέρος του κεφαλιού του, καθώς ήταν σε λειτουργία…

Ο 35ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ. ΜΕΤΑ, ΗΡΘΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

Σύμφωνα με μαρτυρίες στο zarpanews.gr, περίοικοι έσπευσαν στο σημείο και είδαν τον άτυχο άνδρα να έχει πλέον εκπνεύσει. Η σορός του ήταν στο χώμα, με μέρος του κεφαλιού του να έχει αποκοπεί, ενώ το αλυσοπρίονο δεν είχε σταματήσει ακόμα…

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας αλλά και το ΕΚΑΒ με τους διασώστες όμως να μην μπορούν να του προσφέρουν κάποια βοήθεια.