Λογαριασμός ρεύματος: Αυτός είναι ο Κρητικός που πήρε έκπτωση 654 ευρώ όταν επέμεινε στον πάροχο


Ο λογαριασμός ρεύματος που έλαβε παρέμεινε απλήρωτος και ο ίδιος αμετακίνητος από την πρώτη στιγμή. Η ιστορία αξιωματικού της Πυροσβεστικής στην Κρήτη, προκαλεί πολλές συζητήσεις…

Ο λογαριασμός ρεύματος για το σπίτι του, στην Κρήτη, ήρθε κάτι παραπάνω από φουσκωμένος και ο ίδιος αρνήθηκε να τον εξοφλήσει. Άλλαξε πάροχο και 7 μήνες μετά, η χρέωση διορθώθηκε με μια εντυπωσιακή έκπτωση. Από τα 689 ευρώ, ο πάροχος του έστειλε τον διορθωμένο, με το ποσό που καλείται να πληρώσει να είναι μόλις 35 ευρώ. Ο ίδιος όπως λέει, αισθάνεται δικαιωμένος, αφού ουδέποτε πίστεψε ότι έκανε την κατανάλωση που έγραφε ο αρχικός λογαριασμός.

Έναν απίστευτο εφιάλτη, ο οποίος, ωστόσο, έμελλε να έχει αίσιο τέλος, βίωσε τους προηγούμενους μήνες ο πρώην αξιωματικός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Βασίλης Κοκοτσάκης: ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο έλαβε λογαριασμό ρεύματος ύψους 689 ευρώ, αντί να εξοφλήσει το εν λόγω ποσό, κατήγγειλε τη σύμβαση και προχώρησε σε διακοπή με τον εν λόγω πάροχο.

Γνωρίζοντας πόσες κιλοβατώρες καταναλώνει, ο κ. Κοκοτσάκης επέμεινε μέχρι τέλους και τελικώς δικαιώθηκε, καθώς τον περασμένο Αύγουστο ο πάροχος τον ενημέρωσε ότι χρωστά μόλις… 35 ευρώ!

Ο κ. Κοκοτσάκης, μιλώντας στο neakriti.gr, με αφορμή την υπόθεσή του, κάλεσε τους καταναλωτές να είναι ενήμεροι για τους όρους των συμβάσεών τους και να μην αποδέχονται αδιαμαρτύρητα ενδεχόμενους εξωφρενικούς λογαριασμούς που τους αποστέλλονται από τους παρόχους. Ας σημειωθεί ότι ο εν λόγω πάροχος μείωσε την οφειλή του κ. Κοκοτσάκη από 689 σε 35 ευρώ, χωρίς να παρασχεθεί η παραμικρή δικαιολογία για την εν λόγω διαφορά!