Κατάθεση Βόμβα: «Ρωτάω την Κυριάκου. Μπορείς να οδηγήσεις και μου απαντά…»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Ρε Φρόσω για καλό και για κακό μπορείς να οδηγήσεις το αυτοκίνητο;

Η Φρόσω μου κούνησε καταφατικά το κεφάλι της και εγώ επανέλαβα την ίδια ερώτησηπαίρνοντας την ίδια καταφατική απάντηση. Μου έδωσε να καταλάβω ότι θα οδηγούσε το αυτοκίνητο. Κατα την αποχώρηση ο Παντελίδης φαινόταν ότι είχε πιεί και μάλιστα πολύ. Δεν παραπατούσε αλλά δεν ήταν και νηφάλιος. Δεν είδα πώς μπήκαν στο αυτοκίνητο ούτε ποιός οδηγούσε».

Η κατάθεση που επαναφέρουμε σήμερα στο φώς και μοιραζόμαστε μαζί σας έχει ένα στοιχείο που έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε αν η Φρόσω εξαιτίας της μικρής ηλικίας της, ήταν σε θέση να οδηγήσει, Μάλιστα υπήρξαν και διαρροές ότι το κορίτσι δεν μπορούσε να οδηγήσει καθώς δεν είχε δίπλωμα. Επίσης στην κατάθεση αυτή αυτόπτη μάρτυρα που βρισκόταν μεσα στην Λέσχη, πρίν φτάσει εκεί ο Παντελής με το παρεάκι του, μαθαίνουμε ότι ο τραγουδιστής ζήτησε και ήπιε ουίσκι και μάλιστα πολύ και οι κοπέλες ζήτησαν και ήπιαν σαμπάνια».

Επίσης για πολλοστή φορά επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ μας που θέλει λίγη ώρα πρίν συμβεί το κακό κάποιος να φτιάχνει στον Παντελίδη καφέ προκειμένου να «ξενερώσει» αλλά εκείνος σύμφωνα με την κατάθεση να αρνείται να τον πιεί.

Είναι η κατάθεση του Χριστόφορου Τ. ο οποίος μεταφέρει για πρώτη φορά τον διάλογο με την Φρόσω Κυριάκου. Έναν διάλογο βεβαίως που δεν αναφέρει ποτέ η ίδια στην δική της κατάθεση…

Άραγε θα επιβεβαιώσει τα λεγόμενατου μάρτυρα στο δικαστήριο; Μένει να το δούμε…

Πηγή: gossip-tv.grgossip-tv.gr