Βίντεο – ντοκουμέντο από την καταδίωξη μετά τη ληστεία στο Παλαιό Φάληρο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Βίντεο ντοκουμέντο από την καταδίωξη των δύο δραστών που προσπάθησαν να ληστέψουν πασίγνωστο κατάστημα αλυσίδας fast food στο Παλαιό Φάληρο, τα ξημερώματα της Παρασκευής, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Το βίντεο είναι λίγη ώρα μετά το χτύπημα στο κατάστημα αλυσίδας fast food, όταν ένα άσπρο τύπου βαν με το οποίο διέφυγαν οι δράστες από το σημείο της ληστείας κατευθύνεται προς την οδό Κυνοσάργους, στον Νέο Κόσμο, όπου και κατέληξε η καταδίωξη.

Νωρίτερα κάτοικος της περιοχής όπου κατέληξε η καταδίωξη, μιλώντας στο newsit.gr, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «στις 04:30 ακούσαμε ομιλίες, ο σκύλος που έχουμε άρχισε να γαβγίζει και τελικά είδαμε ότι ήταν εδώ, παρατημένο, ένα άσπρο Citroen με γαλλικές πινακίδες. Και ήταν εδώ οι αστυνομικοί, βγήκε ο σύζυγός μου και του είπαν είναι όλα ήσυχα. Αλλά η κόρη μου, είχε δει από το μπαλκόνι, να βγαίνουν από το αμάξι δύο οπλισμένοι και φύγανε από τα σκαλιά. Ψάχνανε μετά οι αστυνομικοί μήπως έχουν πετάξει το όπλο, μήπως είναι κρυμμένοι πουθενά…».

Αναστασία Σταματοπούλου/ newsit.gr