Καλαμάτα: Αγέλη σκύλων επιτέθηκε και δάγκωσε γυναίκα σε πρόσωπο και σώμα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!

Ακόμα μία επίθεση από αδέσποτα σκυλιά σημειώθηκε στην Καλαμάτα, μέσα σε λίγες μόνο ημέρες. Σκυλιά όρμηξαν και τραυμάτισαν σοβαρά μία γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Τρίπολης. 

Αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λιγότερο από δυο εβδομάδες. Η γυναίκα επέστρεφε με τη μηχανή της στο σπίτι. Ξαφνικά και ενώ είχε σταματήσει σε φανάρι, μία αγέλη αδέσποτων σκύλων της επιτέθηκε, την έριξε στην άσφαλτο και της κατάφερε τραύματα σε όλο της το σώμα, με πιο σοβαρά  αυτά στη γνάθο.

Περαστικοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, που τη μετέφερε αρχικά στο νοσοκομείο της Καλαμάτας κι από εκεί στο Παναρκαδικό της Τρίπολης, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων της και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Καλαμάτα: «Έζησα στιγμές τρόμου», είπε το θύμα στο Star

Ο ανταποκριτής του Star Κώστας Γκελντής μίλησε με τη γυναίκα που δέχθηκε τη φοβερή επίθεση και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

«Δε θυμάμαι τίποτα, εγώ ξύπνησα στο ασθενοφόρο. Έπεσα… έπεσα κάτω. Και αυτή τη στιγμή που μιλάμε περιμένω να ηρεμήσουν λίγο τα οιδήματα για να μπορέσω να υποβληθώ σε χειρουργείο. Εκτός του ότι έχω τραύματα σε όλο μου το σώμα, έχω τραυματιστεί σοβαρά στο πρόσωπο, κάτω στα ζυγωματικά και πάνω από το φρύδι που χρειάζεται να γίνει επέμβαση ιατί είναι σπασμένο».