Νονός Μαλένας: «Δεν είναι δολοφονία ο θάνατος των παιδιών. Ο Θεός ζήλεψε τη Μαλένα και την πήρε κοντά του»


Ο Μάκης Λιναρδάτος νονός της 3.5 ετών Μαλένας, του δεύτερου παιδιού της οικογένειας Πισπιρίγκου- Δασκάλάκη, που ”εφυγε” πρώτο από τη ζωή τον Απρίλιο του 2019 “‘εσπασε” τη σιωπή του και στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε σχετικά με την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

Ο κ. Λιναρδάτος εμφανώς συγκινημένος είπε:

«Πριν από 25 ημέρες είχε τα γενέθλιά της η Μαλένα μας και θα γινόταν 7 χρονών. Μια δεσποινίδα, ένα αγγελούδι που το ζήλεψε ο Θεός και το πήρε κοντά του. Όλα τα αγγελούδια τα παίρνει κοντά του.

Τη ζήλεψε την Μαλένα μας… Δεν είμαστε καλά, σε μια κατάσταση να τρελαθούμε όλοι με αυτά που συμβαίνουν. Βλέπουμε, διαβάζουμε, ακούμε ότι θέλεις, πέρασε ένα καλοκαίρι. Σου είπα είμαστε τρελαμένοι με αυτά που διαβάζουμε αλλά όχι, δεν είναι δολοφονία.

Πιστεύω ότι ίσως είναι γονιδιακό πρόβλημα ή ιατρικό λάθος. Όχι δολοφονία, δεν είναι δολοφονία. Αυτά αργά ή γρήγορα θα φανούν όλα.

Η πραγματικότητα είναι ότι έφυγε η Μαλένα μας και άλλα δυο αγγελούδια, τα αδερφάκια της. Δεν μπορούμε να τα πιστέψουμε αυτά που διαβάζουμε, αυτά που ζούμε είναι μια τρέλα».

ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ 3 ΠΑΙΔΙΩΝ

Για το τρισάγιο που έγινε από την οικογένεια την ημέρα που ήταν τα γενέθλια της Μαλένας και της κατηγορουμένης είπε: «Ναι έγινε το τρισάγιο όντως. Από τους γονείς της Ρούλας και την αδερφή της. Όχι δεν παρευρέθηκα. Δεν ήμουν καλά ψυχολογικά να πάω εκεί».

Για την πιο δυνατή ανάμνηση που είχε από την Μαλένα είπε: « Όταν με αγκάλιαζε και με φιλούσε. Τι να πρωτοθυμηθείς;».