Πετράλωνα: Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η στιγμή που άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. φτάνουν στο σημείο όπου έγινε η δολοφονία άγνωστου άνδρα. Οι εκτελεστές του τον πυροβόλησαν 14 φορές, στο πρόσωπο και τον θώρακα τον βρήκαν οι σφαίρες.

Ένα βίντεο ντοκουμέντο φέρνει στη δημοσιότητα το Newsbomb.gr, από την εκτέλεση ενός άνδρα τα ξημερώματα της Κυριακής στα Πετράλωνα. Στο βίντεο καταγράφεται η στιγμή που οι δυνάμεις της αστυνομίας φτάνουν στο σημείο της δολοφονίας.

Το θύμα είναι πεσμένο στο οδόστρωμα, μπρούμυτα, με τους αστυνομικούς να αποκλείουν άμεσα τον χώρο έτσι ώστε να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες.

Συμβόλαιο θανάτου «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ. – Το θύμα δέχτηκε 5 σφαίρες σε θώρακα και πρόσωπο

Συναγερμός έχει σημάνει στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας με 14 σφαίρες με θύμα άντρα που περπατούσε στην οδό Αλκμήνης στα Πετράλωνα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο Newsbomb.gr ότι «από την πρώτη εικόνα που έχουμε προκύπτει ότι δεν προηγήθηκε διαπληκτισμός ή κάποια άλλη στιχομυθία μεταξύ δραστών και θύματος. Τον προσέγγισαν και τον πυροβόλησαν. Υπάρχουν μαρτυρίες ότι οι δράστες ήταν δύο. Το θύμα είναι πιθανότατα αλλοδαπός και εντός των επόμενων ωρών θα ταυτοποιηθεί».

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης προσθέτουν ότι από τις 14 σφαίρες, οι πέντε πέτυχαν το θύμα στο θώρακα, το πρόσωπο και άλλα σημεία του σώματος