Ευχάριστα νέα: Αποσωληνώθηκε ο 6χρονος Νικόλας από τη Βέροια – Η κατάσταση της υγείας του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι ιατροί του Ιπποκρατείου αναμένουν να δουν πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση της υγείας του 6χρονου για να έχουν πιο εμπεριστατωμένη εικόνα.

Με συγκρατημένη αισιοδοξία παρακολουθούν οι θεράποντες ιατροί του Ιπποκρατείου την κλινική εικόνα του 6χρονου Νικόλα από τη Βέροια που είχε διακομιστεί την προηγούμενη εβδομάδα με αστυνομική συνοδεία στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ έχοντας υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.

Ο 6χρονος αποσωληνώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας αλλά εξακολουθεί να παραμένει στη ΜΕΘ Παίδων του νοσηλευτικού ιδρύματος. Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, νευρολογικά έχει επαφή με το περιβάλλον και αναπνέει μόνος του, δίχως μηχανική υποστήριξη.

Ιπποκράτειο: Προσπάθειες αφύπνισης του 6χρονου Νικόλα από τη Βέροια

Σε κάθε περίπτωση, όμως, οι ιατροί αναμένουν να δουν πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση της υγείας του 6χρονου για να έχουν πιο εμπεριστατωμένη εικόνα.

Υπενθυμίζεται πως το αγόρι μεταφέρθηκε την προηγούμενη Τρίτη το μεσημέρι από τους γονείς του στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βέροιας, σε σχεδόν κωματώδη κατάσταση. Στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαίο να διακομισθεί εσπευσμένα στο ΑΧΕΠΑ με αστυνομική συνοδεία, όπου και εγχειρίστηκε. Από τότε νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, όπου και παραμένει.