Νεκρός ξαφνικά ένας 56χρονος ενώ κολυμπούσε

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Άλλος ένας ξαφνικός θάνατος σε παραλια αυτή την φορά στη Βαρκιζα οπου ένας 56χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε χθες, Πέμπτη.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και τοξικολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δείτε τα περιστατικά των προηγούμενων εβδομάδων:

Θάνατος 65χρονου λουόμενου στην Ιθάκη (πριν από 6 ημέρες)

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ιθάκης για περιστατικό πιθανού πνιγμού 65χρονου ημεδαπού, στη θαλάσσια περιοχή Κουρβούλια βόρεια ν. Ιθάκης.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου εντόπισαν τον ανωτέρω ημεδαπό, καθώς και τον Ιατρό του Κέντρου Υγείας Ιθάκης, ο οποίος είχε ξεκινήσει διαδικασία ανάνηψης στον 65χρονο. Στη συνέχεια, ο ημεδαπός διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Ιθάκης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Ιθάκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: ΝΕΚΡΟΣ 83ΧΡΟΝΟΣ ΛΟΥΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΩΖΟΠΟΛΗΣ (10 Αυγ 2022)

Ο 83χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών Χαλικιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Νεκρός ανασύρθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ένας 83χρονος ημεδαπός από την παραλία της Σωζόπολης, στη Χαλκιδική.

Ο 83χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών Χαλικιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Ηγουμενίτσα: Ακόμα ένας λουόμενος “χάθηκε”-Νεκρός ανασύρθηκε 77χρονος σε παραλία (9 Αυγ 2022)

ωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 77χρονος άντρας, ο οποίος κολυμπούσε στην παραλία του Δρεπάνου στην Ηγουμενίτσα, σήμερα, το απόγευμα της Τρίτης

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr, το περιστατικό συνέβη στις 6 το απόγευμα της Τρίτης και παρά τις προσπάθειες του ναυαγοσώστη αλλά και του πληρώματος ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο, ο άτυχος 77χρονος δεν κατάφερε να επανέλθει στη ζωή.

Ιατροδικαστική έκθεση για το θάνατο στην Ηγουμενίτσα

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του, αναμένεται να ρίξει η έρευνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, καθώς και η ιατροδικαστική έκθεση.

ΛΟΥΟΜΕΝΟΣ ΑΝΑΣΥΡΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (17 Ιουλ 2022)

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το μεσημέρι της Κυριακής από την θαλάσσια περιοχή της Αρωγής του δήμου Κομοτηνής ένας 65χρονος.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πόρτο Λάγους.

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 23χρονος λουόμενος στην Περαία (18 Ιουλ 2022)

Νεκρός εντοπίστηκε ένας 23χρονος στη θαλάσσια περιοχή «Περαίας» Θεσσαλονίκης, το απόγευμα της Κυριακής 17 Ιουλίου.

Ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με το Thestival.gr, προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Θάνατος λουόμενου στη Χαλκίδα (17 Ιουλ 202)

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Αγίας Μαρίνας Δήμου Χαλκιδέων, Νότιου Ευβοϊκού Κόλπου, 85χρονος ημεδαπός.

Ο 85χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής – τοξικολογικής εξέτασης στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.