Δύο αιφνίδιοι θάνατοι τις τελευταίες μέρες σε εν ενέργεια αστυνομικούς

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στις 18.30 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στα Ψαχνά θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για τον 46χρονο Αρχιφύλακα που υπηρετούσε στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας και πέθανε λίγες ώρες μετά το έμφραγμα που υπέστη εν ώρα υπηρεσίας.

Ο άτυχος άνδρας κατά τη διάρκεια της περιπολίας που εκτελούσε στη Χαλκίδα το πρωί της Δευτέρας, ένιωσε ξαφνικά δυσφορία και έντονο πόνο στο στήθος. Μαζί με συναδέλφους του πήγε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και εκεί η διάγνωση έκανε λόγο για έμφραγμα.

Ο 46χρονος διεκομίσθη στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο 401 ΣΝΑ, αλλά λίγο αργότερα, το πρωί της Τρίτης έγινε γνωστό πως ο αστυνομικός δεν τα κατάφερε…

Ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών και ιδιαίτερα αγαπητός στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Ψαχνά, τα οποία έχουν συγκλονιστεί από την ξαφνική απώλεια ενός νέου ανθρώπου, τον οποίο, όπως λένε οι συντοπίτες του, χαρακτήριζε το ήθος, η τιμιότητα και η αξιοπρέπεια.

«Πάγωσε» η τοπική κοινωνία της Ναυπάκτου από τον ξαφνικό χαμό μιας νεαρής αστυνομικού.

Η 26χρονη σύμφωνα με το npress, βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας και συγκεκριμένα μέσα σε περιπολικό, όταν ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Άμεσα, συνάδελφοί της μετέφεραν τη νεαρή στο νοσοκομείο, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η 26χρονη άφησε την τελευταία της πνοή.

Η οικογένεια, οι φίλοι και συνάδελφοί της έχουν βυθιστεί στο πένθος και δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πώς «χάθηκε» τόσο ξαφνικά . «Ήταν ένα καταπληκτικό κορίτσι» λένε όσοι την γνώριζαν, σύμφωνα με το τοπικό μέσο.