Καταγγελία-«βόμβα» από τον πατέρα της 23χρονης που έπεσε στο κενό

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένη η 23χρονη που έπεσε χθες στο κενό από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στο Αίγιο.

Η νεαρή κοπέλα βρισκόταν μαζί με την μητέρα της στο διαμέρισμα στο οποίο επρόκειτο να μετακομίσει, για να κάνουν εργασίες.  Ξαφνικά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η 23χρονη βγήκε στο μπαλκόνι και βούτηξε στο κενό.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την μετέφερε αρχικά στο Νοσοκομείο Αιγίου και στη συνέχεια διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο στο Ρίο.

Η μητέρα της βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, καθώς όπως είπε προσπάθησε να την σώσει αλλά δεν πρόλαβε. Η 23χρονη υποβλήθηκε χθες σε χειρουργείο και οι γιατροί δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

Την ίδια ώρα, ο πατέρας της μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» καταγγέλλει ότι το τελευταίο διάστημα η κόρη του εμφάνιζε απώλεια συνείδησης η οποία προήλθε μετά από κατανάλωση ποτού σε νυχτερινό κέντρο.

«Είχε πάει για ποτό και από τότε δεν είναι καλά. Μου είπε, μπαμπά κάτι μου έριξαν στο ποτό. Το έχουν πάθει άλλες δυο φίλες της» δήλωσε στην «Π» και στη συνέχεια αποκάλυψε: «Σπρώχνουν ναρκωτικά, έχω κάνει καταγγελία στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ να ψάξουν το θέμα».

Σημειώνεται ότι πρόσφατα η 23χρονη εξαφανίστηκε μέσα από το αυτοκίνητο της μητέρας της στο κέντρο του Αιγίου, όταν εκείνη έκανε στάση για να επισκεφθεί τραπεζικό κατάστημα. Για τον εντοπισμό της σήμανε συναγερμός και τελικά εντοπίστηκε μερικές ώρες αργότερα, στην περιοχή.