Σύβοτα Θεσπρωτίας: Γυναίκα σκοτώθηκε κάνοντας αλεξίπτωτο θαλάσσης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα ξαφνικό μπουρίνι ήταν η αρχή του τέλους...

Μοιραία αποδείχθηκε η απόφαση μια γυναίκας να δοκιμάσει το δημοφιλές καλοκαιρινό σπορ του αλεξίπτωτου θαλάσσης, καθώς τής στοίχισε τη ζωή της.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στα Σύβοτα Θεσπρωτίας και τη νότια Κέρκυρα, με την άτυχη γυναίκα με καταγωγή από την Κομοτηνή να εντοπίζεται αναίσθητη και να ανασύρεται από σκάφη του λιμενικού σήμερα στις 16.50 και στη συνέχεια να διαπιστώνεται ο θάνατός της. Πλέον η σορός της μεταφέρεται σε κέντρο υγείας στα Σύβοτα, ενώ αναμένεται να τής γίνει νεκροτομή για τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ, ένα ξαφνικό μπουρίνι έσπασε τον ιμάντα που κρατούσε η γυναίκα, με αποτέλεσμα να πέσει από μεγάλο ύψος στο νερό και να χάσει τις αισθήσεις της. Η σχετική ανακοίνωση του Λ.Σ. έχει ως εξής: «Θανάσιμος τραυματισμός ημεδαπής μετά από χρήση θαλάσσιου μέσου αναψυχής (αλεξίπτωτου) και πτώση της στη θαλ. περ. μεταξύ Συβοτων Θεσπρωτίας και νότιας Κέρκυρας. Η ανωτέρω μεταφέρεται χωρίς τις αισθήσεις της στα Σύβοτα».

Σημειώνεται πως ο οδηγός του ταχύπλοου σκάφος που έσερνε το αλεξίπτωτο θαλάσσης κρατείται από τις λιμενικές αρχές, μέχρι να διευκρινιστούν τα αίτια του θανατηφόρου δυστυχήματος. Στο εν λόγο σκάφος δε, επέβαιναν επίσης ο σύζυγος, αλλά και ο γιος της άτυχης γυναίκας.