Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία της 17χρονης Νικολέτας που δολοφονήθηκε από τον Πακιστανό

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στην τελευταία κατοικία της οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η 17χρονη Νικολέτα Καρολίδου που βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα χέρια του Πακιστανού συντρόφου της, μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στο 17χρονο κορίτσι, στον τόπο καταγωγής της, στο Μακροχώρι Βέροιας. Μα δάκρυα στα μάτια και ανείπωτο θρήνο, οι γονείς και τα αδέρφια της, καταρρακωμένοι αποχαιρέτησαν τον άγγελό τους.


Στο χωριό της 17χρονης επικρατεί πένθος και οργή για τον δράστη που παραμένει ασύλληπτος. Όλοι ζητούν δικαίωση για τη μνήμη του κοριτσιού και περιμένουν να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο άνθρωπος που τη στέρησε τη ζωή με τόσο βάναυσο τρόπο.

Έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 22χρονου, βασικού υπόπτου για τη δολοφονία της 17χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φίλος της 17χρονης, διαθέτει νομιμοποιητικά έγγραφα με κατά δήλωση στοιχεία ταυτότητας, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να είναι ψευδή ή να διαθέτει και αλλά έγγραφα ή να έχει αδιερεύνητο εγκληματικό παρελθόν. Οι αρχές πραγματοποιούν ελέγχους σε καταυλισμούς ώστε να διαπιστωθεί εάν έχει δεχτεί βοήθεια από τους κύκλους σεσημασμένων αλλοδαπών και Ρομά. Παράλληλα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο φερόμενος δράστης είχε απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ είχε εμπλακεί και σε συμπλοκή με ομάδα Ρομά, όπου είχε τραυματιστεί με μαχαίρι.


Ενώ ο Πακιστανικής καταγωγής φίλος της δολοφονημένης κοπέλας παραμένει άφαντος, η ΕΛΑΣ έχει κάνει «φύλλο και φτερό» το κινητό της 17χρονης, στο οποίο φαίνεται ότι υπάρχουν απειλητικά μηνύματα,τα οποία μαρτυρούν την κακοποιητική του συμπεριφορά απέναντι στη Νικολέτα. Η αστυνομία έχει εντοπίσει μέχρι στιγμής δεκάδες μηνύματα απειλητικού ύφους στο κινητό της 17χρονης από τον άνδρα, ωστόσο αναμένεται η λεπτομερέστατη εξερεύνησή του από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Μάλιστα, τα μηνύματα φαίνεται να έχουν σταλεί τις τελευταίες μέρες και ξεκίνησαν όταν η Νικολέτα του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους και να της δώσει πίσω τα κλειδιά του σπιτιού της.

Μαρτυρικό τέλος

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η 17χρονη είχε μαρτυρικό τέλος. Ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε κάποιο πανί καθώς και με τα δυο του χέρια ώστε να φράξει την μύτη και το στόμα του άτυχου κοριτσιού. Όπως αναφέρει το πιστοποιητικό θανάτου, διαπιστώθηκε «ασφυκτικός μηχανισμός θανάτου, συνεπεία απόφραξης των εξωτερικών αεροφόρων οδών». Ο ύποπτος που αναζητείται από την Αστυνομία, χρησιμοποίησε τα χέρια του για να σκοτώσει την άτυχη κοπέλα. Με το ένα χέρι, το αριστερό, φέρεται να της πίεζε τη μύτη και το κεφάλι καθώς υπήρξαν σημάδια, αμυχές και μικροεκδορές, στο πρόσωπό της 17χρονης αριστερά. Με το δεξί χέρι τής έκλεισε το στόμα, πιθανότατα χρησιμοποιώντας κάποιο μικρό ύφασμα, ένα πανάκι ενδεχομένως. Στο σώμα της 17χρονης εντοπίστηκαν και διάσπαρτα κάποιες μικροεκχυμώσεις. Οι μώλωπες και οι εκδορές στο πρόσωπο της κοπέλας μαρτυρούν ότι προηγήθηκε πάλη, με τη 17χρονη να υποκύπτει τελικά από τον δολοφόνο.