Φωτιά στη Μέγαρα: Πυροσβέστες «διαμάντια» έσωσαν σπίτι και άφησαν στον ιδιοκτήτη αυτό το σημείωμα με τις 8 λέξεις

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η φωτιά στα Μέγαρα πήρε γρήγορα διαστάσεις και ο ιδιοκτήτης έβλεπε από την τηλεόραση τις φλόγες, να πλησιάζουν το σπίτι του. Για καλή του τύχη, δύο πυροσβέστες βρίσκονταν στο σημείο. Εκείνοι που αργότερα του άφησαν ένα σημείωμα…

Άψογοι επαγγελματίες και σπουδαίοι άνθρωποι. Ο λόγος για τους δύο πυροσβέστες που όταν η φωτιά στα Μέγαρα, απείλησε το σπίτι που θα δείτε παρακάτω, έσπασαν την πόρτα για να μπουν μέσα και να το προστατέψουν. Τα κατάφεραν και αμέσως μετά άφησαν σημείωμα στον ιδιοκτήτη για να ζητήσουν συγγνώμη για τη ζημιά στην πόρτα. Ένα σημείωμα που όπως λέει ο ιδιοκτήτης, θα κρατήσει για το υπόλοιπο της ζωή του και θα το βάλει σε κορνίζα για να το βλέπει και να τους θυμάται.

Ο κύριος Νίκος Λάμψας μιλώντας στο Open είπε πως δεν βρισκόταν στο σπίτι όταν ξέσπασε η φωτιά και έβλεπε από την τηλεόραση τις φλόγες να πλησιάζουν επικίνδυνα. Οταν όμως έφτασε στο σημείο οι άνδρες της Πυροσβεστικής τον ενημέρωσαν πως κατάφεραν να σώσουν το σπίτι του και ότι του άφησαν μέσα κάτι.

Οταν ο Νίκος Λάμψας μπήκε στο σπίτι είδε ένα χειρόγραφο σημείωμα που ανέφερε «Συγγνώμη για την πόρτα έπρεπε να μπούμε μέσα». Ο κ.Λάμψας ευχαρίστησε τους δύο πυροσβέστες τον Τάσο και τον Χρήστο και είπε πως το σημείωμα θα το κρατήσει για όλη του τη ζωή.

«Προσέφεραν τα μέγιστα. Τους ευχαριστώ από τη ψυχή μου γιατί αν δεν ήταν αυτοί οι δύο άνθρωποι ο Τάσος και ο Χρήστος και όλο το πυροσβεστικό σώμα το σπίτι θα είχε καεί. Δευτερόλεπτα πριν η φωτιά είχε ακουμπήσει το σπίτι. Αυτοί οι δύο άνθρωποι θυσιάζοντας πάρα πολλά πράγματα, έκαναν το χρέος του και το σημαντικό μας συγκίνησαν με αυτό το σημείωμα και θα το κρατήσουμε για όλη μας τη ζωή, θα το βάλουμε σε κορνίζα.

Μας προσέφεραν τα μέγιστα ήρθαν εδώ έκαναν το χρέος τους και στο τέλος ζήτησαν και συγγνώμη. Ηρθα εδώ τους βρήκα και μου είπαν σας έχουμε αφήσει κάτι. Τους ευχαριστώ δημόσια ξανά. Ολη τη νύχτα έμειναν εδώ μαζί μας».