Πτώση αεροσκάφους Αντόνοφ στην Καβάλα: Νέο βίντεο από τη συντριβή

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είναι η στιγμή που το αεροσκάφος Αντόνοφ πέφτε σε χωράφια στο Παλαιοχώρι Καβάλας, το βράδυ του Σαββάτου (16.07.2022). Νέο βίντεο έχει καταγράψει σοκαριστικές εικόνες από την αεροπορική τραγωδία, στην οποία έχασαν τη ζωή τους και τα οχτώ μέλη του πληρώματος.

Το βίντεο που προέρχεται από κάμερα ασφαλείας κλειστού κυκλώματος επιχείρησης με δομικά υλικά στην περιοχή, δείχνει καρέ-καρέ τη συγκλονιστική πτώση του αεροσκάφουςAntonov An-12, σε απόσταση αναπνοής από κατοικίες και επιχειρήσεις στην περιοχή του Παλαιοχωρίου.

Αμέσως μετά τη συντριβή, φαίνεται η τεράστια έκρηξη που σημειώθηκε. Σύμφωνα, μάλιστα, με μαρτυρίες κατοίκων, άκουγαν απανωτές εκρήξεις για περίπου δύο ώρες.

Δείτε το νεό συγκλονιστικό βίντεο

Στο Γενικό Χημείο του κράτους στην Αθήνα έχουν σταλεί τα δείγματα που ελήφθησαν από τον Ειδικό Λόχο Βιολογικής Άμυνας στο χώμα και τα φυτά από την περιοχή όπου κατέπεσε το μοιραίο αεροσκάφος .

Το ειδικό κλιμάκιο του Ελληνικού Στρατού έχει παραδώσει τα δείγματα στην Πολιτική Προστασία και ακολούθως λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης άρχισαν αστραπιαία οι διαδικασίες για την αποστολή τους στα ειδικά εργαστήρια του Γενικού Χημείου του κράτους στην Αθήνα.

Πηγή: newsit.gr