Οι γυναίκες-μυστήριο πίσω από την απόδραση του Ξηρού

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Διαστάσεις θρίλερ λαμβάνουν οι έρευνες για την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού, με την Αντιτρομοκρατική να βάζουν στο μικροσκόπιο τρεις μυστηριώδεις γυναίκες τις οποίες υποπτεύεται ότι βοήθησαν τον «Μανώλη» της 17Ν να οργανώσει την εξαφάνισή του και του προσέφεραν κάλυψη.


Σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, οι αρχές οδηγήθηκαν στις τρεις γυναίκες αφού αξιολόγησαν μια σειρά από πληροφορίες και στοιχεία που έφτασαν στα χέρια τους.

Καμιά τους δεν έχει απασχολήσει τις Αρχές με εναντίον τους κατηγορίες και θεωρείται ότι ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Δύο από τις τρεις ύποπτες επισκέπτονταν το καλοκαίρι τον Χριστόδουλο Ξηρό, αλλά και προφυλακισμένα μέλη της «Συνομωσίας των Πυρήνων της Φωτιάς».

FULAKES KORUDALLOY 777777777

Σε αυτά τα επισκεπτήρια έχει στρέψει το ενδιαφέρον της η Αντιτρομοκρατική, καθώς τα θεωρεί ως τις προπαρασκευαστικές πράξεις για τη φυγή του Χριστόδουλου Ξηρού. Μάλιστα δεν αποκλείει οι τρεις γυναίκες να έπαιρναν από τους κρατούμενους κρυπτογραφημένα σημειώματα, τα οποία ήταν «οδηγίες» προς συντρόφους, αλλά και ποινικούς οι οποίοι βρίσκονται έξω από τις φυλακές.