Αυτή είναι η οικιακή βοηθός που υπνώτιζε και έκλεβε ηλικιωμένους σε Αθήνα, Πειραιά και βόρεια προάστια


Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών δόθηκαν την Τρίτη (5/7) στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητας και οι φωτογραφίες μίας 47χρονης από τη Γεωργία που εργαζόταν ως οικιακή βοηθός και κατηγορείται ότι υπνώτιζε και στη συνέχεια λήστευε ηλικιωμένους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η γυναίκα από τη Γεωργία που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στις 26 Ιουνίου του 2022 κατηγορείται για «διάπραξη ληστειών σε βάρος ηλικιωμένων με χρήση υπνωτικών ουσιών».

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα εξιχνιάσθηκαν 9 περιπτώσεις ληστειών και 4 κλοπών που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα, Πειραιά και βόρεια προάστια.

Πρόκειται για την KADAGISHVILI ELZA του ROMANI ή ROMANOZI και της NATELA που γεννήθηκε στις 4/9/1974 στη Γεωργία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτής και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476541 του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 29-12-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Διαβάστε επίσης:

Ελεύθερα τα μέλη της συμμορίας που παρίστανε τους τεχνικούς της ΔΕΗ και ξάφριζαν ηλικιωμένους