«Πήγα για βάρδια να βοηθήσουμε έναν άνθρωπο και από θαύμα ζούμε»… Σοκάρουν οι φωτογραφίες διασώστη του ΕΚΑΒ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!

Στις 15 Μαΐου πλήρωμα του ΕΚΑΒ Αθήνας δέχθηκε άγρια επίθεση στη Σαλαμίνα, κατά τη διάρκεια παροχής πρώτων βοηθειών σε περιστατικό με μεθυσμένο άνδρα.

Ο διασώστης που χτυπήθηκε σοβαρά από τον δράστη υπέστη πολλαπλά κατάγματα, έσπασε αρκετά από τα δόντια του και υπεβλήθη σε δύσκολο χειρουργείο.

Με αφορμή τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 42χρονου Δημήτρη Κορδά στη Ραφήνα, ο διασώστης Παναγιώτης Φούντας ανήρτησε φωτογραφίες του από το νοσκομείο, ως υπενθύμιση ότι «η γραμμή μεταξύ του είμαι όρθιος ζωντανός και του έχασα τη ζωή μου ή με άφησε εγκεφαλικά νεκρό, είναι πολύ λεπτή».

Έγραψε στο facebook:

«ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

Ο άλλος πάει για ποτό και δεν γυρνάει ποτέ στην οικογένεια του.

Κάταγμα κρανίου στο πλάι του κεφαλιού, θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, κυρίως στη δεξιά πλευρά και ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα.

Και έτσι απλά εφυγεεεεε.

Εγώ πήγα για βάρδια να βοηθήσουμε έναν άνθρωπο και από θαύμα ζούμε από θαύμα δεν έχω τις αναλογες κακώσεις.Μας χρέωσε με πολλαπλά κατάγματα με ΔΥΣΚΟΛΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΊΟ με σπασμένα δόντια και αμέτρητο πόνο στην ψυχή.Δηλαδη ευτυχώς μετά τόσο ξύλο στο κεφάλι ευτυχώς δεν μας άφησε εγκεφάλικα νεκρούς.

ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ  ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!!!

Αλλιώς μετά από λίγο καιρό όλα ξεχνιούνται!!!!

Συγνώμη για τις φωτό απλά για να μην ξεχνιόμαστε!!!

ΥΓ: η γραμμή μεταξύ του είμαι όρθιος ζωντανός και του έχασα τη ζωή μου η με έχει άφησε εγκεφάλικα νεκρο ειναι πολύ λεπτή .αυτό μην το ξεχάσει κανεις ΠΟΤΕ».