Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του ΔΕΔΔΗΕ κατηγόρησε για τη φωτιά στη Γλυφάδα ένα… πουλί!


Καθώς στο Πανόραμα Βούλας μετρούν τις πληγές του υπό εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για το πώς ξεκίνησε η φωτιά σε Γλυφάδα και Βούλα το Σάββατο. Ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΔΕΗ είχε μια διαφορετική… εξήγηση.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΔΕΔΔΗΕ Κώστας Μανιάτης μιλώντας το πρωί στην εκπομπή της ΕΡΤ «Συνδέσεις» έδειξε ως υπεύθυνο για τη φωτιά που ενδεχομένως να ξεκίνησε από τον υποσταθμό της ΔΕΗ… ένα πουλί.

Μανιάτης: «Λόγω της γνώσης που έχουμε σαν τεχνικοί πάνω στο ρεύμα, γιατί η φωτιά που δημιουργήθηκε, αν δημιουργήθηκε από τον υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ, είναι από εξωγενή παράγοντα. Οι πληροφορίες λένε, η πυροσβεστική τα έχει πάρει όλα αυτά τα στοιχεία, ότι υπήρχε ένα πουλί, που αυτό δημιούργησε το πρόβλημα στον υποσταθμό, που πήρε φωτιά και μεταφέρθηκε έξω από τον υποσταθμό γιατί μέσα στον υποσταθμό αν είχε πάρει φωτιά θα είχανε καεί»
Δημοσιογράφος (Κώστα Παπαχλιμίτζος): Το πουλί τι έκανε; Αυτό δεν το ξέραμε.
Μανιάτης: «Αυτό δημιούργησε το πρόβλημα και παίρνοντας φωτιά τα φτερά του».
Δημοσιογράφος (Κώστα Παπαχλιμίτζος): Να το πάμε φυλακή το πουλί. Ελπίζω οι υπεύθυνοι της πυροσβεστικής να μην βγάλουν πόρισμα που να λέει ότι φταίει ένα πουλί.
Δήμαρχος Γλυφάδας: Να μας απαντήσει ο κ. Μανιάτης αν υπάρχει σύστημα πυρόσβεσης ακόμη και για το πουλί. Δεν υπάρχει, αυτό είναι το πρόβλημα.
Μανιάτης: Για να υπάρχει σύστημα πυρόσβεσης πρέπει να υπάρχει νερό. Να υπάρχει από τους δήμους νερό.
Δήμαρχος Γλυφάδας: Μας ζήτησε κανείς κάτι και δεν το κάναμε; Λέει απέξω κίνδυνος θάνατος να μην πλησιάζουμε.
Αν το σενάριο με το πουλί που λέτε ευσταθεί, ποιος θα το σβήσει το πουλί; Ο ΑΔΜΗΕ ο ΔΕΔΔΗΕ δεν πρέπει να το σβήσει το πουλί; Ο ΔΕΔΔΗΕ δεν πρέπει να έχει λάβει υπόψη του ότι μπορεί να έρθει ένα πουλί και να καεί; Αυτό λέω

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

66χρονος παππούς έδωσε εφέτος πανελλήνιες για να περάσει στα ΤΕΦΑΑ

Μαρία Μπονίκου: Ομολογία σοκ του δολοφόνου της γνωστής ηθοποιού – «Γιατί σκότωσα τη μητέρα μου»