Χαμός σε πτήση στην Κρήτη: Σηκωτό και με τα παντελόνια κάτω έβγαλε η ΕΛΑΣ επιβάτη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο εν λόγω επιβάτης προκαλούσε σε όλη τη διάρκεια της πτήσης από τη Βρετανία στην Ελλάδα και "ξέσπασε" όταν τον ενημέρωσαν πως θα τον συνοδεύσουν στην αποβίβαση από το αεροσκάφος, αστυνομικοί

Χαμός σε πτήση της Wizz Air στην Κρήτη, όπου μαινόμενος Βρετανός επιβάτης σε κατάσταση μέθης μόλις το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο νησί ξεκίνησε τις επιθέσεις κατά πάντων, από επιβάτες μέχρι τον πιλότο.

Ο θερμόαιμος επιβάτης, όπως αναφέρουν οι υπόλοιποι επιβάτες ήταν εριστικός καθόλη τη διάρκεια της πτήσης, αλλά όλα ξεκίνησαν όταν τον ενημέρωσαν ότι θα αποβιβαστεί συνοδεία αστυνομικών…τότε άρχισε να επιτίθεται σε όλους!

Ο πιλότος σε μία προσπάθεια να ηρεμήσει την κατάσταση βγήκε από το πιλοτήριο, αλλά δέχθηκε τα χτυπήματα του μεθυσμένου επιβάτη…

Τελικά η αστυνομία κατάφερε να τον απομακρύνει με τα παντελόνια του κατεβασμένα…

Βίντεο από τις απίστευτες σκηνές μέσα στο αεροσκάφος καταγράφουν τις στιγμές έντασης και δημοσιεύονται από τα βρετανικά ΜΜΕ.

Η πτήση αναχώρησε από το Γκάτγουικ .

Μερικοί επιβάτες διέφυγαν από την πίσω έξοδο, αλλά στη συνέχεια χρειάστηκε να περιμένουν δύο ώρες στην ασφάλεια ενώ έδιναν καταθέσεις στην αστυνομία, πράγμα που σημαίνει ότι πολλοί έχασαν τη μεταφορά τους.

Μια προγραμματισμένη πτήση επιστροφής για το Ηνωμένο Βασίλειο έπρεπε να ακυρωθεί για να καθαριστούν τα αίματα από το αεροπλάνο.

Οι εγκλωβισμένοι Βρετανοί έπρεπε να περιμένουν άλλες 24 ώρες για την επόμενη πτήση της επιστροφής, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ρεπορτάζ.

Πηγή: pagenews.gr