«Έφερα στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά του, έναν χρόνο αφού έφυγε από τη ζωή»: Μια μαμά εξομολογείται

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συγκλονίζει η ελληνοαμερικανίδα Τζοάννα Matthews Σπιρίδη, η οποία στα 49 της γέννησε τα δίδυμα κοριτσάκια της. Και αυτό συνέβη έναν χρόνο ακριβώς μετά τον θάνατο του άντρα της και μπαμπά των παιδιών. Η 53χρονη σήμερα ελληνοαμερικανίδα βρέθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR.
Μίλησε για την απόφασή της να γίνει μητέρα με εξωσωματική γονιμοποίηση με το σπέρμα του αδικοχαμένου συζύγου της. Η Τζοάννα μεγαλώνει σήμερα τα παιδιά της με απεριόριστη αγάπη και με την αίσθηση ότι ο άντρας της δεν έφυγε ποτέ από κοντά της. Είναι δίπλα τους και πάντα τους προστατεύει και τους αγκαλιάζει. Η ελληνοαμερικάνιδα εξηγεί την απόφαση που πήρε Με τον σύζυγό της γνωρίστηκαν όταν ήταν 38 ετών. Ήθελαν πολύ ένα μωρό, αλλά οι γιατροί ήταν απαισιόδοξοι. Όταν είχαν έρθει στην Ελλάδα με τον άντρα της, βρήκε το τηλέφωνο του γενετιστή Κωνσταντίνου Πάντου.
Με τον άνδρα της είχαν κρατήσει ωάρια και σπερματοζωάρια και το 2014 αποφάσισαν να υποβληθεί σε εξωσωματική γονιμοποίηση. Πρώτη ήρθε στην Ελλάδα η Τζοάννα και δέκα μέρες μετά θα ερχόταν ο σύζυγός της. Τότε συνέβη κάτι τραγικό. Ο άντρας της έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Η Τζοάννα επέστρεψε αμέσως στην Αμερική. «Κατεβαίνω από το αεροδρόμιο. Έρχεται να με πάρει η αδερφή μου και μου είπε πως μόλις ξεψύχησε. Έπαθα μεγάλο σοκ» θυμάται με τη φωνή της να «σπάει» από συγκίνηση.
Η ελληνοαμερικανίδα αποφασίζει να κυοφορήσει τα μωρά του νεκρού της συζύγου Ένα χρόνο μετά και αφού κατάφερε κάπως να συνέλθει, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον κο Πάντο. Της είπε πως αυτή ήταν η τελευταία της ευκαιρία να γίνει μητέρα. Έτσι αποφάσισε να προσπαθήσει. Επέστρεψε στην Ελλάδα και, χωρίς να το πει σε κανέναν, υπεβλήθη σε εξωσωματική. Με μία και μοναδική φορά, κατάφερε να μείνει έγκυος στα δίδυμα κοριτσάκια της. «Η ζωή είναι μία καθημερινή μάχη που πρέπει να αντιμετωπίζουμε με θάρρος. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο» δηλώνει η ίδια. Παρά τον θάνατο του συζύγου δημιουργήσαμε μια υπέροχη οικογένεια. Στο τέλος έστειλε και ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στον σύζυγό της που έχει «φύγει» από τη ζωή και δεν πρόλαβε ποτέ να δει τους καρπούς του έρωτά τους. «Κωνσταντίνε μου τα καταφέραμε. Έφερα δύο πανέμορφα παιδάκια, γίναμε μία υπέροχη οικογένεια, ευτυχισμένη και δυναμική. Θα τη στηρίξω μέχρι το τέλος, γιατί είναι ένα κομμάτι από εμάς».

Πηγή: tilestwra.com