Ο «πολυπράγμων» κ. Ζαννιάς έχει προβλήματα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δίσεκτο αποδεικνύεται το 2016 για τον πολυπράγμονα πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και αρχισυνδικαλιστή του ΤΕΕ Σπύρο Ζαννιά.

Μπορεί να ακούγεται ότι έχει «αδελφική» σχέση με τον πρώην πρόεδρο του ΤΕΕ Χρήστο Σπίρτζη, αλλά στον ΣΥΡΙΖΑ δεν καταλαβαίνουν από αυτά.

Και αυτό αποδεικνύεται με τον πόλεμο που του κάνει στην ομοσπονδία του τένις ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής. Είναι χαρακτηριστικό ότι για πρώτη φορά μετά από χρόνια το υπουργείο έκανε έλεγχο στην ομοσπονδία που προεδρεύει ο κ. Ζαννιάς και κατέληξε να στείλει το φάκελο με τα ευρήματα στον Εισαγγελέα, αφήνοντας αιχμές για την οικονομική διαχείριση όπως καταλογισμό ποσών που δεν δικαιολογούνται, μεταχρονολογημένες επιταγές κ.α.

Όμως ο κ. Ζαννιάς δεν καταλαβαίνει από αυτά, γιατί έχει πολλές δεκαετίες στο κουρμπέτι καθώς επί χρόνια ήταν αρχισυνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ και γυρνά όλη την Ελλάδα για την επανεκλογή του.

Το συνδυάζει βέβαια και με τις εκλογές που έρχονται στο ΤΕΕ. Και εκεί επιθυμεί να είναι και πάλι στο παιχνίδι. Όμως του έχουν γυρίσει τις πλάτες του τόσο οι παλιού του σύντροφοι στο ΠΑΣΟΚ όσο και στο ΣΥΡΙΖΑ. Να φανταστείτε ότι στο ΤΕΕ ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολυδιασπασμένος αλλά κανείς δεν ήθελε μαζί του τον Ζαννιά. Η επίσημη παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ – με «αρχηγό» την γενική γραμματέα του ΥΠΟΜΕΔΙ Πέτη Πέρκα – ούτε να ακούσει για τέτοιες «λυκοφιλίες», ο φίλος του Σπίρτζης – που έχει άλλη, δική του παράταξη – τον έκανε πέρα, η παράταξη του ΠΑΣΟΚ του γύρισε την πλάτη, οπότε ο κ. Ζαννιάς αποφάσισε να πλευρίσει ορισμένους «δεξιούληδες» και να κάνει νέα «ανεξάρτητη» παράταξη μπας και καταφέρει να επανεκλεγεί. Μάλιστα υπόσχεται στους νέους δεξιούς φίλους του ότι θα «βγουν» ψηλά, ενώ στην πραγματικότητα θα τους φάει στη γραμμή στην κάλπη, ώστε να είναι πλήρως ελεγχόμενες οι 2-3 έδρες (στις 200) που μπορεί να βγάλει.

Αυτό που δεν είχε σταθμίσει στο σχεδιασμό του ο Σπύρος Ζαννιάς ήταν οι δικαστικές περιπέτειες. Διότι οι έρευνες στην ομοσπονδία ακούγεται ότι βγάζουν λαβράκια. Μάλιστα κυκλοφορεί ευρέως ότι με τον δικαστικό έλεγχο στις ομοσπονδίες συμπλέκεται υπογείως και μια άλλη δικαστική υπόθεση που ξέσπασε πριν λίγες ημέρες σε συν-αδελφικό επίπεδο.

πηγή: 24wro.com.gr