Πισπιρίγκου: Η ερώτηση που δεν μπόρεσε να απαντήσει στην Ανακρίτρια

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τις δικές της απαντήσεις για όλα όσα της καταλογίζουν οι αρχές έδωσε στη ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου, με την 33χρονη μητέρα να απαντά σε… σχεδόν πενήντα ερωτήματα. Ωστόσο, υπήρξε μια ερώτηση στην οποία δεν είχε απάντηση.

Όπως αποκαλύπτει το eReportaz, απαντώντας στις επίμονες ερωτήσεις της δικαστικής λειτουργού η κατηγορούμενη αναφέρθηκε στην γνωριμία της αλλά και την «ταραχώδη» σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη, αλλά και την τελευταία και «μοιραία» εισαγωγή της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο «Παίδων» όπου και κατέληξε.

Η νυν τρόφιμος των φυλακών Κορυδαλλού κατηγορούμενη για τη δολοφονία της ίδιας της της κόρης, αναφέρθηκε με μισόλογα στους λόγους για τον οποίο ρωτούσε το προσωπικό του «Παίδων» εάν υπήρχαν κάμερες στους θαλάμους, γιατί ο ήχος του οξύμετρου της Τζωρτζίνας ήταν απενεργοποιημένος αλλά και στο τι ακριβώς συνέβη με την κεταμίνη. Η ίδια απέδωσε την χορήγησή της σε «ιατρικό λάθος» χωρίς πάντως να κάνει λόγο για δόλο από μέρους των ιατρών.

«Θέλω να σας πω ότι ποτέ δεν έχω πειράξει κανένα μου παιδί, έχω χάσει 3 παιδιά και έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση άδικα. Θέλω να πάω στα παιδιά μου. Πριν βρεθώ σε αυτή τη θέση έπρεπε να έχει γίνει μια καλύτερη έρευνα», δηλώνει, επίσης, στην απολογία της, η Ρούλα Πισπιρίγκου, αφήνοντας αιχμές κατά της δικαιοσύνης για το γεγονός ότι συνελήφθη.

Η ερώτηση της ανακρίτριας που δεν μπόρεσε να απαντήσει

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα δεν είχε εξήγηση στο ερώτημα γιατί δε χτύπησε το οξύμετρο της εννιάχρονης κόρης της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ισχυριστεί ότι το οξύμετρο ήταν τοποθετημένο στο δάχτυλο του ποδιού της μικρής και είχε χαμηλώσει τον ήχο που έκανε, προκειμένου να μην ξυπνάει το παιδί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την κατάθεση νοσηλεύτριας, το οξύμετρο αυτό εκπέμπει ήχους που γίνονται αισθητοί στη στάση των νοσηλευτών.

Η ανακρίτρια ρώτησε τη Ρούλα τι είχε να πει για τον λόγο που δεν ακούστηκε ο ήχος του οξύμετρου στη στάση των νοσηλευτών, στην περίπτωση της Τζωρτζίνας.

«Αυτό που έχω να πω ότι το οξύμετρο αυτό είναι απλό οξύμετρο και ακούγεται μόνο στον θάλαμο και δεν υπάρχει μετάδοση του ήχου στη στάση νοσηλευτών. Όσο ήμουν εγώ στο δωμάτιο δεν άκουσα τον ήχο του οξύμετρου. Άλλωστε δεν είχαν πέσει ακόμα πολύ οι σφίξεις του παιδιού. Από εκεί και μετά δεν μπορώ να ξέρω τι έγινε, όταν γιατροί και νοσηλευτές μπήκαν στο δωμάτιο. Αυτό το αναφέρω με την έννοια ότι ήταν μια στιγμής έντασης και βέβαια δεν πιστεύω ότι έγινε κάτι με δόλο» ήταν η απάντηση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου – Σφακιανάκης: «Η τύπισσα θα πάρει πολλούς μαζί της – Έχει βρεθεί η διαδρομή του φαρμάκου»

Πάτρα: Έρχεται νέα σύλληψη – Οι «περίεργες» εξηγήσεις συγγενούς της Ρούλας