Αυτός είναι ο φερόμενος δολοφόνος της 23χρονης Φαίης


Άφαντος παραμένει ο 25χρονος νεαρός που φερεται να ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου μία 23χρονη κοπέλα.

Παρότι σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος για τις βαριές σκοπούμενες σωματικές βλάβες που προκάλεσε στην άτυχη κοπέλα, και ενώ ο 15ος Ειδικός Ανακριτής έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης από τις 8 Απριλίου, πληροφορίες αναφέρουν ότι συνεχίζει ανενόχλητος να εμφανίζεται στα στέκια της Νέας Μάκρης.

Πρόκειται για τον Βαγγέλη Στεφανάκη, η φωτογραφία του οποίου «φιγουράρει» ήδη στα αστυνομικά τμήματα της Νέας Μάκρης και της Αγίας Παρασκευής, μολονότι ο ίδιος παραμένει ελεύθερος.

Τη σκότωσε με γροθιές

Το τι έγινε το μοιραίο βράδυ της 5ης Απριλίου δεν είναι μέχρι σήμερα απολύτως ξεκάθαρο. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, κάποια στιγμή το τηλέφωνο της Φαίης χτύπησε ενώ βρισκόταν στο σπίτι. Χωρίς να πάρει το κινητό ή την τσάντα της, η κοπέλα βγήκε για να συναντήσει τον φίλο της, Βαγγέλη. Κάποιο απροσδιόριστο γεγονός συνετέλεσε ώστε η συνάντησή τους να εκτροχιαστεί.

Ο Στεφανάκης άρχισε να χτυπάει την ανυπεράσπιστη κοπέλα, η οποία έχασε την ισορροπία της και χτύπησε το κεφάλι της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου μένοντας αναίσθητη. Τα τραύματά της ήταν τόσο βαριά που τελικά κατέληξε μερικές εβδομάδες αργότερα…

«Θα πεθάνετε κομμούνια»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 25χρονος προκαλεί με τη στάση και τη βίαιη συμπεριφορά του. Τον περασμένο Ιούνιο, λίγο πριν τις επαναληπτικές εκλογές, ο συγκεκριμένος με έναν φίλο του και έναν εκπαιδευμένο σκύλο ράτσας πιτ μπουλ είχαν επιτεθεί σε προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ που βρισκόταν στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής. Φωνάζοντας «θα πεθάνετε κομμούνια».

Τώρα, ο Βαγγέλης Στεφανάκης θα κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία. Μένει να βρεθεί από την αστυνομία και να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.