Γιώργος Τράγκας: Έρευνα από τον εισαγγελέα για την περιουσία του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στόχος των Αρχών είναι να ελέγξουν αν το Πόθεν Έσχες του δημοσιογράφου δικαιολογούσε το μέγεθος της περιουσίας του

Την απόφαση να πορευθούν από κοινού και να ταξιδέψουν μαζί σε Γαλλία και Μονακό προκειμένου να ενημερωθούν για το μέγεθος των περιουσιακών στοιχείων του πατέρα τους αποφάσισαν οι γιοι του Γιώργου Τράγκα.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, την ίδια ώρα, ο εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος με επιστολή του, ζητά από τον Σύλλογο Δικαστικών Επιμελητών αντίγραφα από τα εξώδικα που αντάλλαξαν οι γιοι του Γιώργου Τράγκα με την σύζυγο του στο πλαίσιο έρευνας της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.

«Πολλές φορές στα εξώδικα περιέχονται πολύ περισσότερα πράγματα και αλήθειες από εκείνα τα οποία δηλώνουμε όλοι εμείς όπως έχουμε υποχρέωση στο Πόθεν Έσχες» ανέφερε στο δελτίο ειδήσεων ο κ. Φλωράτος, πρώην διευθυντής Κεντρικής Υπηρεσίας ΣΔΟΕ.

Στόχος των Αρχών είναι να ελέγξουν αν το Πόθεν Έσχες του Γιώργου Τράγκα δικαιολογούσε τα δεκάδες πολυτελή ακίνητα στα ακριβότερα θέρετρα της Ελλάδας, της Ευρώπης και της Αμερικής αλλά και τα εκατομμύρια ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς και θυρίδες αλλά και τις ράβδους χρυσού.