Ζούσε μια κόλαση: Απίστευτες αποκαλύψεις της 16χρονης, Άννας Τερζίδου για τους γονείς της!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Γιατί κατηγορεί τους γονείς της η 16χρονη Άννα Τερζίδου, που αναζητούσε όλη η Ελλάδα;

Μπορεί η περιπέτεια της εξαφάνισης της 16χρονης Άννας Τερζίδου, να είχε αίσιο τέλος όμως αυτά που κατέθεσε η ίδια στην Αστυνομία, ρίχνουν «φως» στα αίτια που την οδήγησαν να φύγει από το σπίτι της.

Η 16χρονη Αννα Τερζίδου παρουσιάστηκε μόνη της το μεσημέρι του Σαββάτου (01/10) στο Τμήμα Ασφάλειας Ηλιούπολης και δήλωσε ότι είναι καλά στην υγεία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μιλώντας στους αστυνομικούς, η κοπέλα ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να ζήσει με κάποιον από τους γονείς της καθώς είναι ιδιαίτερα αυστηροί μαζί της.

Τόνισε ότι πήρε συνειδητά την απόφαση να φύγει από το σπίτι της και αναφέρθηκε σε μια καθημερινότητα γεμάτη προβλήματα και δυσκολίες που όπως είπε δεν μπορούσε να διαχειριστεί και να αντιμετωπίσει στο σπίτι της.

Μάλιστα έκανε λόγο για άσκηση βίας εις βάρος της αλλά και για χρήση ουσιών από την πλευρά της μητέρας της.

Εκείνη ήταν η πρώτη που την επισκέφτηκε στο αστυνομικό τμήμα αλλά λίγη ώρα μετά αποχώρησε.

Η Άννα Τερζίδου φέρεται να ζήτησε να δει τη θεία της πρώτα αλλά και να μείνει στην Αθήνα με μια ξαδέρφη της.

Η 16χρονη Αννα Τερζίδου ζούσε στη Γερμανία με τη μητέρα και την αδερφή της καθώς οι γονείς της ήταν χωρισμένοι. Εδώ πέντε χρόνια είχε επιστρέψει στην Ελλάδα και έμενε μαζί με τον πατέρα της στο χωριό ενώ η μητέρα της κατοικούσε στην Αθήνα.

Το διαζύγιο των γονιών της και οι κακές μεταξύ τους σχέσεις αλλά και η απουσία της αδερφής της από τη ζωή της, την είχαν επηρεάσει αρκετά, όπως η ίδια δήλωσε.

Τώρα αναμένεται η απόφαση του Εισαγγελέα Ανηλίκων για το μέλλον της Άννας.