Πέτρος Φιλιππίδης: Είναι αποστεωμένος και σηκώνεται από το κρεβάτι μόνο για να πάει τουαλέτα


Σε πολύ κακή κατάσταση φαίνεται πως είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης κι αυτός ήταν και ο λόγος που διακόπηκε η δίκη του για τις 28 Μαρτίου.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν προαυλίζεται καθόλου, είναι στο κελί του και συγκεκριμένα στο κρεβάτι. Είναι σε δύσκολη σωματική κατάσταση, δεν έχει βελτιωθεί η υγεία του. Ο συνήγορος υπεράσπισης πιστεύει ότι θα παρευρεθεί στη δίκη έστω και με καροτσάκι στις 28 Μαρτίου. Ο Πέτρος σηκώνεται μόνο για να πάει τουαλέτα. Είναι αποστεωμένος» ανέφερε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

Ο ηθοποιός έχει μεταφερθεί εδώ και μέρες από τις φυλακές Τριπόλεως στις φυλακές Κορυδαλλού και συγκεκριμένα στην ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, στο κελί Ζ1. Συγκατοικεί με τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Στο «σφυρί» το σπίτι του στο Ψυχικό

Στο «σφυρί» βγαίνει στις 27 Απριλίου το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό.

Πρόκειται για τη κύρια κατοικία του ηθοποιού όπου έμενε με τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου και το γιο τους, Δημήτρη. Η περιοχή του Ψυχικού ήταν αγαπημένη του ηθοποιού και όταν δεν δούλευε είχε στέκια που έβγαινε για καφέ και φαγητό αλλά και σε κοντινά πάρκα βόλταρε με το σκύλο τους.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που δημοσίευσε φωτογραφίες να χαλαρώνει στο σπίτι του αλλά και στην υπέροχη βεράντα του.