Καβάλα: O 23χρονος είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον πατέρα και τον παππού του λέει ο δικηγόρος του

Περιπολικό της Αστυνομίας έξω από το Μουσείο της Ακρόπολης την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014. Φάρσα αποδείχτηκε τελικά το τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Μουσείο της Ακρόπολης. Το Μουσείο εκκενώθηκε για λίγη ώρα, ενώ ερευνήθηκε από άνδρες του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, οι οποίοι δεν εντόπισαν τίποτα ανησυχητικό. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαΐτας
Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η 83χρονη ήταν αυτή που μεγάλωσε τον 23χρονο και την αδερφή του ενώ δεν ήταν η πρώτη φορά που την είχε χτυπήσει

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση δολοφονίας της 83χρονης γυναίκας στην Καβάλα από τον 23χρονο εγγονό της, μέσα στο σπίτι της.

Οι κάτοικοι του Χρυσοχωρίου Καβάλας κάνουν λόγο για μια οικογένεια η οποία αντιμετώπιζε πολλά ψυχιατρικά προβλήματα.

Η 83χρονη ήταν αυτή που μεγάλωσε τον 23χρονο και την αδερφή του ενώ δεν ήταν η πρώτη φορά που την είχε χτυπήσει. Το τελευταίο περιστατικό ξυλοδαρμού είχε καταγραφεί τον Ιανουάριο του 2022.

«Ο 23χρονος έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον πατέρα του και τον παππού του»

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος του δράστη, Μανώλης Βονικάκης, ο νεαρός είχε πέσει θύμα σκληρής κακοποίησης όταν ήταν παιδί.

«Από τα 10 του χρόνια κακοποιείται βάναυσα σεξουαλικά και με βία από τον ίδιο του τον πατέρα και τον παππού του», ανέφερε χαρακτηριστικά, την ώρα που υπάρχουν μαρτυρίες πως ο νέος είχε οδηγηθεί πάρα πολλές φορές στο Αστυνομικό Τμήμα και από εκεί στην Εισαγγελία με αποφάσεις που διέταζαν τον ακούσιο εγκλεισμό του σε κρατική ψυχιατρική δομή.