«Ο μπαμπακούλης μου»: Συγκινεί η έκθεση της 11χρονης Ιωάννας που περιγράφει πόσο της λείπει ο μπαμπάς της που πέθανε

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου κάνει η συγκινητική έκθεση που έγραψε η μικρή Ιωάννα, μαθήτρια της ΣΤ Δημοτικού, και στην οποία αποτυπώνει με γλυκά λόγια και τρυφερότητα πόσο πολύ της λείπει ο πολυαγαπημένος της μπαμπάς που “‘εφυγε” πρόσφατα από τη ζωή από κορωνοϊό.

Στην έκθεση που αναδημοσίευσε η σελίδα Alfavita, η μικρή μαθήτρια ανοίγει την καρδιά της και με όπλο της το μολύβι, γράφει όλα όσα της λείπουν από τον “μπαμπακούλη” της που δεν είναι πια εν ζωή.

Η εξομολόγηση της μικρής έγινε όταν ο εκπαιδευτικός της τάξης της στο «σκέφτομαι και γράφω» είπε στους μαθητές να μιλήσουν και να γράψουν όλα όσα σκέφτονται για ένα αγαπημένο τους πρόσωπο.

Η μικρή Ιωάννα δεν θα μπορούσε παρά να ξεδιπλώσει όλα όσα νιώθει και αισθάνεται για τον μπαμπά της και η αδόκητη απώλειά του.

Στην έκθεση με τίτλο «Ο μπαμπακούλης μου» περιγράφει πόσο της λείπει, τις αγκαλιές και τα φιλιά που θα ήθελε να του δώσει και πόσο θα ήθελε να την ξαναφωνάξει «μπουμπού».

Τα λόγια της αγγίζουν και τις πιο ευαίσθητες χορδές. Θέλουμε τόσο πολύ να την πάρουμε αγκαλιά και να της πούμε πόσο σπουδαίος ήταν μπαμπάς της. Γιατί αυτές οι σκέψεις της αποδεικνύουν ότι ήταν ένας ενεργός μπαμπάς, που της χάρισε πολύτιμες στιγμές, μαθήματα ζωής και αναμνήσεις που θα μείνουν για πάντα ανεξίτηλες.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ: