Κούγιας για Συνατσάκη: «Ποια είναι η κυρία; Έχει οικογένεια;» – Η απάντηση της παρουσιάστριας!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο γνωστός δικηγόρος απάντησε στο αρχικό story της instagrammer και εκείνη επανήλθε, δηλώνοντας, μεταξύ άλλων, «μετριότατη ηθοποιός και άσχημη»
Ο Αλέξης Κούγιας και η Μαίρη Συνατσάκη, το τελευταίο διάστημα, ανταλλάσσουν  τα «βέλη» τους, με φόντο τη δίκη Λιγνάδη.

Το πρωί της Παρασκευής, ο Αλέξης Κούγιας έδωσε τη δική του απάντηση, απέναντι στο story της Μαίρης Συνατσάκη, το οποίο αναφερόταν σε εκείνον.

Στο συγκεκριμένο story, η γνωστή YouTuber έγραφε:

«Ότι νιώθω εγώ καραγκιόζης στην καθημερινότητά μου και όχι ο Αλέξης Κούγιας, με ζουρλαίνει».

synatsaki

Με τη σειρά του, ο ποινικολόγος απάντησε, ενώ βρισκόταν έξω από το δικαστήριο όπου διεξήχθη η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, λέγοντας το εξής:

«Πού έχει εργαστεί; Δεν γνωρίζω. Τι σημαίνει influencer; Δεν έχω καταλάβει. Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Ποια είναι αυτή η κυρία; Δεν την έχω δει ούτε σε φωτογραφία. Ειλικρινά σας το λέω. Εύχομαι να είναι μία ωραία κοπέλα» και πρόσθεσε: «Βρίσκουν κάτι για να τους/τις ξαναθυμηθεί ο κόσμος. Έχει οικογένεια αυτή η κυρία Συνατσάκη; Ελπίζω να είναι φυσιολογική στη ζωή της. Έχουμε χάσει την μπάλα».

Αλέξης Κούγιας: "Ποια είναι η Μαίρη Συνατσάκη; Ελπίζω να είναι φυσιολογική"

Μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε με μία ανάρτησή της στο Instagram:

«Δηλώνω ξεκάθαρα έχοντας σώας τας φρένας, μη φυσιολογική, ανύπαντρη, χωρίς οικογένεια, ανεπάγγελτη επαγγελματίας ομοφυλόφιλη, μετριότατη ηθοποιός και άσχημη στην τοποθεσία Μπανανία και είμαι καλά».