Ξυλοκόπησε άγρια τη γυναίκα του κι έβαλε φωτιά στο σπίτι ενώ ήταν μέσα το παιδί τους


Το συμβάν έλαβε χώρα μπροστά στο ανήλικο παιδί τους, που είδε την μητέρα του να ξυλοκοπείται άγρια από τον πατέρα του, ο οποίος ακολούθως έβαλε φωτιά στο σπίτι κι έφυγε με το αυτοκίνητο.

Τελειωμό δεν έχουν οι ιστορίες ενδοοικογενειακής βίας που βγαίνουν στο προσκήνιο και δυστυχώς αποτελούν καθημερινό φαινόμενο, με τα θύματα τις περισσότερες φορές να σιωπούν και να μην καταγγέλλουν τους βασανιστές τους.

Το νέο ανάλογο περιστατικό έλαβε χώρα στην Πάτρα, όπου ένας άνδρας 34 ετώνξυλοκόπησε τη σύζυγό του και σαν να μην έφτανε αυτό, έβαλε φωτιά στο σπίτι προσπαθώντας να την κάψει ζωντανή.

Εκείνος δε, έφυγε τρέχοντας και λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη από τις Αρχές. Το συμβάν έλαβε χώρα μπροστά στο ανήλικο παιδί τους, που είδε την μητέρα του να ξυλοκοπείται άγρια από τον πατέρα του, ο οποίος ακολούθως έβαλε φωτιά στο σπίτι κι έφυγε με το αυτοκίνητο, μην υπολογίζοντας ότι μέσα βρισκόταν και το παιδάκι…

Η βαριά τραυματισμένη γυναίκα έσβησε μόνη της τη φωτιά και κάλεσε την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.

Μάλιστα κατήγγειλε τον σύζυγό της, και αφού έδωσε τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του, βρέθηκε στην περιοχή του Ρίου όπου και συνελήφθη. Η μητέρα και το παιδί παρακολουθούνται από ψυχολόγο, ενώ οι Αρχές ξεκίνησαν τις διαδικασίες για να αφαιρεθεί η συνεπιμέλεια από τον κακοποιητικό πατέρα και σύζυγο.

*Η κεντρική φωτό είναι φωτο αρχείου

Πηγή : singleparent.gr