Σπάρτη: 40χρονος Πακιστανός αποπειράθηκε να βιάσει 22χρονη στο πεζοδρόμιο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!

Σύμφωνα με το FLY το περιστατικό αυτό διαδραματίστηκε γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Παρασκεής με την κοπέλα να επιστρέφει σπίτι της από το μεγαζί εστίασης που δούλευε.

Κάποια στιγμή σταμάτησε σε ένα ΑΤΜ να βγάλει λεφτά και συνέχισε την πορεία προς το σπίτι της. Τότε συνηδητοποίησε πως τον ακολουθούσε ένας άνδρας. Άμεσα τηλεφώνησε σε μια φίλη της όπου της ανέφερε τις περίεργες κινήσεις όμως λίγη ώρα μετά το άνδρας της αφαίρεσε το κινητό από τα χέρια και της επιτέθηκε.

Η κοπέλα σοκαρισμένη έβαλε τις φωνές, προσπάθησε να διαφύγει αλλά ο δράστης ακριβώς έξω από την Στρατιωτική Λέσχη στη Σπάρτη της επιτέθηκε ξανά, την έριξε στο πεζοδρόμιο, προσπάθησε να της βγάλει το παντελόνι και αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Ευτυχώς η φίλη της κοπέλας είχε φτάσει στο σημείο, τον απώθησε και πρόλαβε τα χειρότερα. Εκείνη τη στιγμή έφτασαν και οι άνδρες της Ασφάλειας Σπάρτης που είχαν ενημερωθεί και συνέλαβαν τον 40χρονο Πακιστανό.

Ο Εισαγγελέας Σπάρτης άσκησε Ποινική δίωξη για κακούργημα στον 40χρονο με τον δράστη να ζητά και λαμβάνει προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη 22 Φεβρουαρίου.