Επιχειρηματίας κλείδωσε τους διαρρήκτες στο γραφείο του!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο ιδιοκτήτης τουριστικού γραφείου στη Ρόδο αποδείχτηκε πολύ ψύχραιμος, καθώς την ώρα που περνούσε έξω από την επιχείρηση του είδε τους ληστές μέσα στο γραφείο του και τους κλείδωσε.


Ο ταξιδιωτικός πράκτορας περνούσε τυχαία έξω από την επιχείρησή του στο Φαληράκι της Ρόδου, όταν διαπίστωσε πως ο εξωτερικός προβολέας είχε σβήσει. Η κεντρική είσοδος δεν ήταν παραβιασμένη κι έτσι πήγε στην πίσω πλευρά, όπου βρήκε ορθάνοιχτο ένα παράθυρο και δύο άτομα να κάνουν άνω- κάτω τα συρτάρια του γραφείου. Πριν τον αντιληφθούν, έκλεισε απότομα το παράθυρο ασφαλίζοντας το με μια σιδερόβεργα και κλειδώνοντας μέσα τους δράστες!

 

Μέχρι να καταλάβουν οι εισβολείς τι ακριβώς είχε συμβεί και να σπάσουν με έναν πυροσβεστήρα την μπροστινή βιτρίνα, ο επιχειρηματίας είχε τηλεφωνήσει στο αστυνομικό τμήμα Αφάντου. Μάλιστα, καθοδήγησε τους αστυνομικούς, καθώς είχε παρακολουθήσει τους δράστες να κατευθύνονται προς την παραλία.

 

Εκεί τους συνέλαβαν, πριν διαφύγουν με το αυτοκίνητο. Και οι δυο είναι Αλβανοί κάτοικοι Ρόδου και ανακρίνονται για να εξακριβωθεί αν αυτοί είχαν κλέψει υπολογιστές και φωτοτυπικά μηχανήματα από το γραφείο την προηγούμενη φορά.