Ντράφι: Αγανακτισμένη 80χρονη χωρίς ρεύμα επί πέντε μέρες βγήκε με τη μαγκούρα να τα «ψάλλει» στον ΔΕΔΔΗΕ


Παραμένει αποκλεισμένη και χωρίς ρεύμα από την περασμένη Δευτέρα, που ξεκίνησε ο χιονιάς – «Είμαστε τόσες μέρες χωρίς ρεύμα, δεν έχουμε τρόφιμα» φώναζε

Εμφανής είναι η αγανάκτηση μιας ηλικιωμένης γυναίκας στο Ντράφι, που έχει μείνει σχεδόν μία ολόκληρη εβδομάδα χωρίς ρεύμα.
Συγκεκριμένα, η 80χρονη  βγήκε στον δρόμο και αφού σταμάτησε συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ, στην αρχή τους τα «έψαλε» και στη συνέχεια χτύπησε ακόμη και το όχημα με τη μαγκούρα της!

Από την προηγούμενη Δευτέρα (23/1) η 80χρονη παραμένει μέσα στο ψύχος, χωρίς ρεύμα, γεγονός που προκάλεσε την αντίδρασή της. Η κατάσταση είναι δραματική καθώς παραμένει  αποκλεισμένη στο σπίτι της από τα χιόνια και να περνάει δύσκολες ώρες, καθώς ξεμένει από τρόφιμα και φάρμακα την ώρα που δεν έχει ούτε ρεύμα.

«Είμαστε τόσες μέρες χωρίς ρεύμα, δεν έχουμε τρόφιμα, είμαστε αποκλεισμένοι μέσα στο κρύο και έχουμε ξεπαγιάσει. Πότε θα μας βοηθήσετε; Όταν θα έχουμε ξεπαγιάσει;», είπε αρχικά, ενώ ο υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ προσπαθούσε να την ηρεμήσει, όμως εκείνη… αγρίεψε ακόμη περισσότερο, όταν εκείνος ανέφερε τη λέξη… αύριο: «Τι αύριο; Σήμερα θα το φτιάξεις», φώναξε και έδωσε μια με τη μαγκούρα στο καπό του αυτοκινήτου.