17χρονη: Πρώτα με γοήτευσε, μετά άρχισαν οι περιορισμοί και στο τέλος το ανελέητο ξύλο!


Η 17χρονη περιγράφει για πρώτη φορά τον εφιάλτη που βίσωσε στα χέρια του 39χρονου που παραλίγο να την σκοτώσει.

Ενα κορίτσι 17 ετών στην Έδεσσα βίωσε τον τρόμο και τον πόνο στα χέρια του 33χρονου συντρόφου της, ο οποίος την ξυλοκόπησε.

Η 17χρονη μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα, στον Στρατή Λημνιό για την εκπομπή «Ζήνα» στο Star, περιγράφοντας όλα τα δραματικά που έζησε στα χέρια του συντρόφου της πριν από λίγες ημέρες, όταν, επιστρέφοντας από διασκέδαση, της είχε στήσει καρτέρι και την έδειρε.

Συγκλονίζει η περιγραφή της 17χρονης στην Έδεσσα για τον ξυλοδαρμό της από τον 39χρονο σύντροφό της

«Γνωριστήκαμε μέσα από κοινή παρέα, ήταν περίοδος καραντίνας και με γοήτευσε το μυαλό του, ήταν εύστροφος και είχε τρόπο να προσελκύει τις γυναίκες. Υπήρχαν διαλείμματα στη σχέση, έντονοι τσακωμοί, είχε προηγηθεί ένα περιστατικό, με είχε ρίξει μέσα σε ένα μαγαζί, χρησιμοποιούσε απειλές, υπήρχε κλιμακούμενη βία. Με έκανε να πιστεύω ότι με αγαπάει και κατάφερε να με θυματοποιήσει πάρα πολύ.

Δεν το είπα εξαρχής στη μητέρα μου, δεν γνώριζε, παρόλα αυτά ενώ εγώ έβλεπα σημάδια έκανα ότι δεν τα έβλεπα. Η μητέρα μου δεν ήξερε τίποτα για τα σημάδια βίας μέχρι το τελευταίο περιστατικό.

Δεν μπορούσα να βγω έξω με τις φίλες μου, απαγορευόταν, δεν μπορούσα να πάω σε ένα μαγαζί, όταν πήγαινα μου έλεγε θα χωρίσουμε. Μου έδινε να καταλάβω ότι δεν ήθελε να βγαίνω μόνη μου και ότι ότι δεν ήταν κάτι παράλογο και έτσι το υιοθέτησα και εγώ. Είχε έρθει η φίλη μου, θα κοιμόταν σπίτι μου, βγαίνουμε μια χαρά όλα ωραία, εκεί έρχεται και ο άνθρωπος αυτός στο μαγαζί. Δεν είχαμε επικοινωνία, καθόταν σε δική του παρέα. Με έφερε ένας φίλος μου στο σπίτι. Μέχρι να ψάξω τα κλειδιά στην τσάντα μου, αυτός βρέθηκε από πίσω μου και άρχισε να με βρίζει και να με δέρνει με μανία. Με έσυρε από τα μαλλιά, με έριξε πάνω σε ένα καπό, με έσυρε από τα μαλλιά μέχρι το αυτοκίνητο και συνέχισε να με χτυπάει. Μου σκούπισε τα αίματα για να μην τα δει η μητέρα μου, πίστευε ότι δεν θα της πω. Οταν του είπα ότι θα τον καταδώσω στην αστυνομία, μου είπε τόλμα και έλα να δεις τι θα γίνει. Επειτα κατάφερα να βγω από το αυτοκίνητο και γύρισα σπίτι ξυπόλητη με αίματα και κλάματα στη μητέρα μου και της είπα με ξυλοκόπησε και ότι πρέπει να πάμε στο νοσοκομείο γιατί εκείνη τη στιγμή ένιωθα ότι όλο μου το κεφάλι αιμορραγεί από τις σφαλιάρες. Στην αρχή από το σοκ δεν κατάφερα να φωνάξω, έπειτα όμως όταν με έσερνε από τα μαλλιά φώναξα άφησέ με θα με σκοτώσεις αλλά δεν ήταν εκεί κανείς να με βοηθήσει», είπε μεταξύ άλλων στη συγκλονιστική της εξομολόγηση η 17χρονη από την Εδεσσσα.

Ο 33χρονος συνελήφθη, μετά από καταγγελία της μητέρας της 17χρονης και σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.