Ο δύο μηνών Νεκτάριος κέρδισε την πρώτη μάχη της ζωής του – Ξεπέρασε τον κίνδυνο μετά από 13 μέρες στη ΜΕΘ


Χαμόγελα σήμερα στη Μ.Ε.Θ. Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας.

Ο Νεκτάριος βγαίνει από το δωμάτιο της Εντατικής θεραπείας, όπου νοσηλευόταν μετά από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Να υπενθυμίσουμε ότι το δύο μηνών βρέφος νοσηλεύθηκε για αρκετές ημέρες στη Μ.Ε.Θ. της Παιδιατρικής Κλινικής, διασωληνώθηκε ενώ μετά απαιτήθηκε η νοσηλεία του με απλό οξυγόνο μέχρι σήμερα που είναι μέρα χαράς!

Το αγοράκι, όπως είχε γράψει το tempo24, αποσωληνώθηκε, παραμονή του Αγίου Ανδρέα και παρέμεινε στη Μ.Ε.Θ. με απλό οξυγόνο.

Το μικρούλι είχε αεροβαπτιστεί, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης. Σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα επισκεφθεί τον μικρούλη νικητή ο π. Χαρίτωνας για τη θρησκευτική του βάφτιση.

«Ήθελα και εγώ να είμαι κοντά στον Νεκτάριο και τους γονείς τους, αλλά δυστυχώς οι υποχρεώσεις μου σήμερα στην Αθήνα και τα υπουργεία είναι πολλές και δεν θα μπορέσω. Εύχομαι στον μικρό μας μαχητή, να είναι πάντα καλά και να κερδίζει όλες τις μάχες με τόση γενναιότητα», είπε στο tempo24 ο διοικητής της 6ης Υ.ΠΕ. κ. Γιάννης Καρβέλης, επιβεβαιώνοντας την είδησης. Μάλιστα ο κ. Καρβέλης έχει ήδη επικοινωνήσει με τους γονείς του βρέφους, μεταφέροντας τις ευχές του για ό, τι καλύτερο για τον μικρό και όλη την οικογένεια.

Πηγή: tempo24.news