Απίστευτη παραμόρφωση μοντέλου μετά από επίθεση σκύλου – Σοκαριστικές φωτό

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα νεαρό μοντέλο και influencer από την Καλιφόρνια, αναγκάστηκε να επανεξετάσει τα πάντα όσον αφορά τη ζωή της και την εμφάνισή της μετά τη φρικτή επίθεση που δέχτηκε από έναν σκύλο που την άφησε με παραμορφωμένο το πρόσωπό της. Ο σκύλος της έκοψε ολόκληρο το άνω χείλος και μέρη της μύτης της σε μια φρικτή επίθεση που συνέβη σε σπίτι συγγενή της πέρυσι.

Πριν από το περιστατικό, η Μπρούκλιν Κούρι, 22 ετών, δούλευε σκληρά για την ανερχόμενη καριέρα της στο μόντελινγκ. Η skateboarder ετοιμαζόταν ακόμη και να γυρίσει την πρώτη της τηλεοπτική διαφήμιση, όταν ξαφνικά, όλα άλλαξαν.

Το πρόσωπο της Μπρούκλιν άλλαξε δραματικά στις 3 Νοεμβρίου 2020, όταν δέχθηκε επίθεση από το πιτ μπουλ ενός συγγενή της ενώ επισκεπτόταν την οικογένεια στην Αριζόνα.

«Ήταν πάνω μου και χτυπούσε το κεφάλι μου δεξιά και αριστερά σαν παιχνίδι»

«Μάλλον ήταν πάνω μου για 30 δευτερόλεπτα, χτυπώντας το κεφάλι μου σαν παιχνίδι, σκίζοντας το πάνω χείλος μου και μέρη της μύτης μου», θυμάται μιλώντας στο Buzzfeed πρόσφατα.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram εκείνη την εποχή, το μοντέλο παραδέχτηκε ότι «φοβόταν» για το μέλλον της και ότι δεν ήταν σίγουρη αν θα μπορούσε ποτέ να χαμογελάσει ξανά.

«Είναι τρελό πώς η ζωή σου μπορεί να αλλάξει τόσο δραματικά σε κλάσμα του δευτερολέπτου», έγραψε.

«Προσπαθώ να παραμείνω όσο πιο θετική μπορώ για όλη αυτή την κατάσταση, αλλά θα είμαι ειλικρινής ότι φοβάμαι για το μέλλον μου ή αν θα μπορέσω ποτέ να χαμογελάσω ξανά ή να τρώω κανονικά.

«Αυτή είναι η αρχή ενός μεγάλου ταξιδιού προς την ανάκαμψη. Μισώ να ζητώ οτιδήποτε, αλλά θα σήμαινε τον κόσμο αν προσευχόσουν για μένα. Θυμηθείτε να αγκαλιάσετε κάποιον που αγαπάτε σήμερα».

Αντί όμως να το βάλει κάτω, η σταρ των social media επέστρεψε ακόμα πιο δυνατή.

Συνέχισε να δημοσιεύει φωτογραφίες στο διαδίκτυο και ο αριθμός των ακολούθων της στο Instagram στην πραγματικότητα τριπλασιάστηκε. Τώρα, έχει περισσότερους από 58.000, και όπως αποδεικνύεται, το ότι πέρασε το τραυματικό γεγονός την έκανε να έρθει πιο κοντά με τους followers της.

Άρχισε να κερδίζει περίπου 1.000 δολάρια ανά χορηγούμενη ανάρτηση και πέτυχε μια σειρά από σημαντικές συμφωνίες με εταιρείες όπως η DC Shoes, για παράδειγμα.

Η Μπρούκλιν ξεκίνησε μάλιστα το δικό της κανάλι στο YouTube, όπου κατέγραψε την πορεία της προς την ανάκαμψη – με το πρώτο της βίντεο να κερδίζει σχεδόν 250.000 προβολές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brooklinn Khoury (@brookhoury)

«Απλώς αποφάσισα ότι δεν υπάρχει λόγος να κρύβω πώς είμαι», είπε στο BuzzFeed για την απόφασή της να συνεχίσει την καριέρα της στα social media.

Παρά την επιτυχία της, η 22χρονη εξακολουθεί να έχει μια σχέση αγάπης/μίσους με το Διαδίκτυο και μερικές φορές όταν τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται «τοξικά», νιώθει την ανάγκη να απομακρυνθεί.

«Η ομορφιά είναι τόσο προδιαγεγραμμένη με πολλούς τρόπους. Δεν θέλω να μπαίνω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να νιώθω ότι δεν είμαι ένας ολόκληρος άνθρωπος, από άποψη εμφάνισης», εξήγησε.

Πηγή: newsbeast